Jump to content
antikaz

DelL Latitude E6230 under Mojave 10.14 Beta

Recommended Posts

Hi,

 

Im a bit in a corner with my sound, everything else seems to be working except I have no sound. Tried 4 different kext files and searched the forum, maybe you guys see the easy solution..

 

Here is my debug report.

debug_14947.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

remove AppleHDA_IDT, restore vanilla AppleHDA

Use Lilu.kext & AppleALC.kext (latest)

add to boot arg

-alcbeta -lilubeta

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have same problem but I am completely fresh man in hackintosh. Where I find these files in EFI folder or system drive and how put this args? In config.pl or clover configurator or what?


 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sound Fixed Thanks everyone.

Now I wondering if I can do something with bluetooth it doesn't work in my card Azurewave AW-CB160H and I want to enable Handoff. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try this:

<dict>
<key>Comment</key>
<string>Enable Handoff</string>
<key>Find</key>
<data>4885C0745C0FB748</data>
<key>Name</key>
<string>IOBluetoothFamily</string>
<key>Replace</key>
<data>41BE0F000000EB59</data>
</dict>

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

under kextToPatch in the Config file. You'll have to use Xcode or Plistedit Pro.app to edit the file. Textedit might corrupt the file.

Or use Clover Configurator to add it like this

HandOff.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×