Jump to content
denkteich

[SOLVED] Internal Wifi-M2 working?

Recommended Posts

cache not properly build

Kext rejected due to improper filesystem permissions: <OSKext 0x7fcd24c11190 [0x7fff9764f8f0]> { URL = "Lilu.kext/ -- file:///Library/Extensions/", ID = "as.vit9696.Lilu" }
Kext rejected due to improper filesystem permissions: <OSKext 0x7fcd26e29c60 [0x7fff9764f8f0]> { URL = "AirportBrcmFixup.kext/ -- file:///Library/Extensions/", ID = "as.lvs1974.AirportBrcmFixup" }

 

Either remove them since they're already in Clover kext, repair permission and rebuild cache or leave them, repair permissions and rebuild cache.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Spoiler

 

Kext rejected due to improper filesystem permissions: <OSKext 0x7fcd24c11190 [0x7fff9764f8f0]> { URL = "Lilu.kext/ -- file:///Library/Extensions/", ID = "as.vit9696.Lilu" }
Kext rejected due to improper filesystem permissions: <OSKext 0x7fcd26e29c60 [0x7fff9764f8f0]> { URL = "AirportBrcmFixup.kext/ -- file:///Library/Extensions/", ID = "as.lvs1974.AirportBrcmFixup" }

Kext rejected due to improper filesystem permissions: <OSKext 0x7fc59faa09f0 [0x7fffa726d8f0]> { URL = "BrcmFirmwareRepo.kext/ -- file:///Library/Extensions/", ID = "com.no-one.BrcmFirmwareStore" }
Kext rejected due to improper filesystem permissions: <OSKext 0x7fc59faaa8c0 [0x7fffa726d8f0]> { URL = "DisableTurboBoostBattery.kext/ -- file:///Library/Extensions/", ID = "pk.qwerty12.DisableTurboBoostBattery" }
Kext rejected due to improper filesystem permissions: <OSKext 0x7fc59faae020 [0x7fffa726d8f0]> { URL = "BrcmPatchRAM2.kext/ -- file:///Library/Extensions/", ID = "com.no-one.BrcmPatchRAM2" }

 

 

Still rejected due to improper permissions. How are you installing those kexts? kexts listed above

Remove them, repair permissions and rebuild cache. Check there are no more errors.

Install the kexts by copying them to /L/E, don't need any kext installer tool

Repair permissions and rebuild cache through terminal:

      sudo chmod -Rf 755 /L*/E*

      sudo chown -Rf 0:0 /L*/E*

      sudo touch -f /L*/E*

      sudo chmod -Rf 755 /S*/L*/E*

      sudo chown -Rf 0:0 /S*/L*/E*

      sudo touch -f /S*/L*/E*

      sudo kextcache -Boot -U /

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jake,

 

thx for the help, that did the trick.

I copied the files again, manually like before, changed the permissions, double checked (what i did not before).

 

now it's working.

 

thxalot

.d

Share this post


Link to post
Share on other sites

I copied all kexts from Other to /L/E

repaired permissions

rebuild the cache

now it's working.

 

is the re a difference between placing the kexts in the other folder and in the /L/E folder?

Share this post


Link to post
Share on other sites

placing in clover kext folder, they'll get injected during boot

placing in /L/E gets cache...suppose to speed up booting

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...