Jump to content
Mike Taylor

[SOLVED] Latitude 7490: failed to boot installer - tons of ACPI errors

Recommended Posts

Hi. 

So I've followed @Hervé's guide on installing Mojave on Latitude 7490 model, though I couldn't get through the running from USB.

I configured the BIOS accordingly and below's my folder structure

Spoiler
EFI PARTITION:
├───EFI
│   ├───BOOT
│   └───CLOVER
│       ├───drivers
│       │   └───UEFI
│       ├───kexts
│       │   └───Other
│       │       ├───ACPIBatteryManager.kext
│       │       │   └───Contents
│       │       │       └───MacOS
│       │       ├───AppleALC.kext
│       │       │   └───Contents
│       │       │       └───MacOS
│       │       ├───CodecCommander.kext
│       │       │   └───Contents
│       │       │       ├───MacOS
│       │       │       └───Resources
│       │       ├───FakeSMC.kext
│       │       │   └───Contents
│       │       │       ├───MacOS
│       │       │       └───PlugIns
│       │       │           ├───FakeSMC_ACPISensors.kext
│       │       │           │   └───Contents
│       │       │           │       └───MacOS
│       │       │           ├───FakeSMC_CPUSensors.kext
│       │       │           │   └───Contents
│       │       │           │       └───MacOS
│       │       │           ├───FakeSMC_GPUSensors.kext
│       │       │           │   └───Contents
│       │       │           │       └───MacOS
│       │       │           ├───FakeSMC_LPCSensors.kext
│       │       │           │   └───Contents
│       │       │           │       └───MacOS
│       │       │           └───FakeSMC_SMMSensors.kext
│       │       │               └───Contents
│       │       │                   └───MacOS
│       │       ├───IntelMausiEthernet.kext
│       │       │   └───Contents
│       │       │       └───MacOS
│       │       ├───Lilu.kext
│       │       │   └───Contents
│       │       │       └───MacOS
│       │       ├───NoTouchID.kext
│       │       │   └───Contents
│       │       │       └───MacOS
│       │       ├───NoVPAJpeg.kext
│       │       │   └───Contents
│       │       │       └───MacOS
│       │       ├───USBPorts.kext
│       │       │   └───Contents
│       │       ├───VoodooI2C.kext
│       │       │   └───Contents
│       │       │       ├───MacOS
│       │       │       └───PlugIns
│       │       │           ├───VoodooGPIO.kext
│       │       │           │   └───Contents
│       │       │           │       ├───MacOS
│       │       │           │       └───_CodeSignature
│       │       │           └───VoodooI2CServices.kext
│       │       │               └───Contents
│       │       │                   ├───MacOS
│       │       │                   └───_CodeSignature
│       │       ├───VoodooI2CHID.kext
│       │       │   └───Contents
│       │       │       ├───MacOS
│       │       │       └───_CodeSignature
│       │       ├───VoodooPS2Controller.kext
│       │       │   └───Contents
│       │       │       ├───MacOS
│       │       │       └───PlugIns
│       │       │           └───VoodooPS2Keyboard.kext
│       │       │               └───Contents
│       │       │                   └───MacOS
│       │       ├───WhateverGreen.kext
│       │       │   └───Contents
│       │       │       └───MacOS
│       │       ├───USBInjectAll.kext
│       │       │   └───Contents
│       │       │       └───MacOS
│       │       └───XHCI-unsupported.kext
│       │           └───Contents
│       ├───themes
│       ├───tools
│       └───ACPI
│           ├───origin
│           ├───patched
│           └───WINDOWS
├───Library
│   ├───Application Support
│   │   └───Clover
│   │       └───CloverUpdater.app
│   │           └───Contents
│   │               ├───MacOS
│   │               ├───Resources
│   │               │   ├───de.lproj
│   │               │   ├───en.lproj
│   │               │   ├───es.lproj
│   │               │   ├───fr.lproj
│   │               │   ├───hr.lproj
│   │               │   ├───id.lproj
│   │               │   ├───it.lproj
│   │               │   ├───ja.lproj
│   │               │   ├───ko.lproj
│   │               │   ├───lv.lproj
│   │               │   ├───nl.lproj
│   │               │   ├───pl.lproj
│   │               │   ├───pt.lproj
│   │               │   ├───pt-BR.lproj
│   │               │   ├───ru.lproj
│   │               │   ├───uk.lproj
│   │               │   ├───zh_CN.lproj
│   │               │   └───zh_TW.lproj
│   │               └───_CodeSignature
│   └───PreferencePanes
│       └───Clover.prefPane
│           └───Contents
│               ├───MacOS
│               ├───Resources
│               │   ├───de.lproj
│               │   ├───en.lproj
│               │   ├───es.lproj
│               │   ├───fr.lproj
│               │   ├───hr.lproj
│               │   ├───id.lproj
│               │   ├───it.lproj
│               │   ├───ja.lproj
│               │   ├───ko.lproj
│               │   ├───lv.lproj
│               │   ├───nl.lproj
│               │   ├───pl.lproj
│               │   ├───pt.lproj
│               │   ├───pt-BR.lproj
│               │   ├───ru.lproj
│               │   ├───uk.lproj
│               │   ├───zh_CN.lproj
│               │   └───zh_TW.lproj
│               └───_CodeSignature
├───usr
│   ├───bin
│   ├───local
│   │   └───bin
│   └───standalone
│       └───i386
│           └───x64
└───.Trash-1000
    ├───info
    └───files
        └───FakeSMC.kext
            └───Contents
                ├───MacOS
                └───_CodeSignature

 

Then upon running OSX installer from Clover I see tons of lines (too fast to capture, though I can record video if neccessary). I noticed, however, that most of them are very similar to the ACPI errors which you can also see on the screen below.

 

MKqBxZg.jpg

 

I don't know where to go from this point :-( Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Forbidden sign means USB issue.

Have you tried removing the USB and replugging it in to another port to see if it'll continue...

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...