Jump to content
oneill

Black screen after edp update

Recommended Posts

I have been successfully running osx 10.6.8 on a D820 for some time. Since the wifi never worked I recently found an used broadcom card and installed and decided to also run the latest edp. However after reboot, the screen is blank. This happens after boot and the startup screen on nvidia driver activation probably. I have booted in -x -v -s mode, copied restored the old /Extra and ran the old edptool.command but it still does not work. Any ideeas?

 

Regards,

Olsen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could be alot of diffrent things.. on the chameleon screen, what chameleon version do yo see there ? (upper right corner)

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's chameleon v2.2svn 2170. However the boot works, I can enter single mode or I see the osxlatitude screen and the working/loading icon. The problem occurs just after this point.

 

Regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok, lots of changes have happend since then that could cause this.. it could be anything from the chameleon to the to changes in the model package.

Can you please try and do a new build ? .. just to make sure you have the latest model data.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can I do this from single user mode? I am not very sure how to enable networking in single user mode. I come from an unix background but I have not much experience with osx command line. I guess I have to load some drivers and then do a ifconfig.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, with GraphicsEnabley=No it starts with 1024x768 resolution. I tried to run InstallEDP again but it seems to be frozen at Step 4), call MyFix. I have run by hand myfix -q -t / and on reboot there was the same problem. I also tried a build but there is an error: find path, no such file of directory, myfix is run correctly and then the same problem on reboot. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

what graphics card do you have ?

 

if you still have the old EDP, try and copy the dsdt.aml from that to /Extra

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...