Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'VPCZ1'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Others
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, R&D
    • Hardware technical information
    • R&D
    • Compatibility Query

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 1 result

  1. First a big thx to the osxlatitude-Team! I have managed to install El Capitan 10.11.6 on Sony Vaio VPCZ13. >>Hardware<< CPU: 2.79GHz Intel Core i7 RAM: 8GB 1st GPU: Intel HD Arrandale ( 0x00458086 ) 2nd GPU: nVidia GeForce GT 330M ( 0x0A2B10DE ) Audio: RealTek ALC889 ( 0x10EC0889 ) & nVidia HDMI ( 0x10DE000A ) Ethernet: Intel 82577LC WiFi: Wireless 1515-N ( Atheros 9280 ) Bluetooth: v3 WWAN:Qualcomm Gobi 2000 HS-USB >>Works<< Audio: VoodooHDA 2.8.8 => WORKS! 2nd GPU: WORKS with QE/CI! Ethernet: IntelMausiEthernet.kext =
×
×
  • Create New...