Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ALC292'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Team blogs
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, Projects and other Research & Development,
    • Hardware technical information
    • Projects
    • Other Research
    • Compatibility Query
  • Linux & ChromeOS
    • ChromeOS
  • E.D.P (Limited Read-Only access)
    • About EDP
    • Issues and bugs
    • Models under research for EDP
    • EDP Development

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi everyone After trying codec commander so many bootpacks.... I'm posting... I have a e7240 BIOS is latest A29 10.13.6 which I want to use for djing and making music It's booting and working well... But I'm having a wierd audio issue... As listed below... 1 speakers works headphone detects, but no sound.... 2, speakers and headphones works... Together... 3, speakers works headphone doesn't detects I tried codeccommander and everything... I need fresh guide or working bootpacks Please help me I used Jake LO E7440_HS Bootpack also As he suggested And please guide me which kexts Should be in /L/E/ and /S/L/E/ Folders
  2. Hi I hope someone can help or point me in the right direction. Dell E7240 currently running HS but have run Mojave also. I can’t get the audio to work with the ALC292 and patched AppleHDA kexts always shows no output device. Found a guide which said to apply hot patches using clover configurator which I have done, each time I rebuild the Kext cache and can see the Kext being loaded, but still no audio, injected layout 12 which apparently it’s the supported for the codec. The voodooHDA Kext works but it screws up the mic a lot. hope someone has an idea what to try next I would up load files but for some reason I cant log in on a laptop as the account shows locked out, but I can only my phone.
  3. My laptop's audio codec is ALC3232 in windows8. it shows ALC292 in Ubuntu. I'm using patched AppleHDA for ALC292. It was downloaded from this topic. https://osxlatitude.com/index.php?/topic/5857-e6540/ It almost works fine but it sometimes doesn't start working. After restart, It randomly starts working or not. After rebuild a kextcache and restart, It works. But This problem happens again randomly. How can I fix it? And, When the audio is working, Internal Speakers and Mic work fine but Headphones out makes just white noise. EDIT: VooDooHDA 2.8.4(need to modify info.plist) is fully working with ALC292. Also Headphone/Mic Combo Jack works fine. EDIT2: VoodooHDA 2.8.5 works without modified plist. with VoodooHDA, Internal Speaker does not work after wakeup from sleep. Headphone and mic work after wakeup. with Patched AppleHDA, Internal Speaker works after wakeup from sleep. but headphone doesn't work. EDIT3: Problem is solved. https://osxlatitude.com/index.php?/topic/6269-t440s-cant-fix-dsdt/page-5&do=findComment&comment=38034
×
×
  • Create New...