Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'gen2'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Articles
  • Guides
  • News
  • OSXL

Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Others
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, R&D
    • Hardware technical information
    • R&D
    • Compatibility Query

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi I have a Lenovo X1 Carbon Gen2, i7-4600U Touch Screen 2560x1440 (WQHD), which I have spent about a week installing High Sierra. I tried to follow things the recommended way and got it all working, except that when I enabled framebuffer to get QE/CI, I keep getting the garbled distortions flashing all over the screen. I can see it is accelerated and is working but its impossible to use with the display that way. I tried all the various framebuffers for Laptops and also different SMBIOS like Air, BookPro and even iMac but with no luck. Also tried extracting the EDID withing Windows us
×
×
  • Create New...