Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '135m'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Team blogs
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, Projects and other Research & Development,
    • Hardware technical information
    • Projects
    • Other Research
    • Compatibility Query
  • Linux & ChromeOS
    • ChromeOS
  • E.D.P (Limited Read-Only access)
    • About EDP
    • Issues and bugs
    • Models under research for EDP
    • EDP Development

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 1 result

  1. First of all, here are the specs of the D830: -Dual booted Mavericks and Windows 10. -Core 2 Duo @ 2.1ghz -3gb of RAM. 2gb under keyboard, 1gb on bottom of LT. -Quadro NVS 135m with 128mb of VRAM -500gb HGST HD. 160gb parted for OS X. The issue that I run into is that when botting the laptop with -v GraphicsEnabler=No, it locks up. Here are the last few lines. I've also attatched a screenshot. SuperIODevice : [Fatal] found unsupported ship ID=0x3201 SuperIODevice : [Fatal] found unsupported ship ID=0x3201 **** [iOBluetoothHCIController][searchForTransPortEventTimeOutHandler] -- Missing Bluetooth Controller Transport! Resetting IOCatalogue [END] I created the USB with a app store copy of mavericks using MyHack Chemeleon. I've done the method where you remove the Intel HD graphics kexts but that dosen't seem to change anything. I suspect the NVidia Quadro NVS 135m is at fault. Also notice the "found unsupported ship" message. Thank you for trying to help.
×
×
  • Create New...