Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'E6530 AppleHDA 10.9.4'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Team blogs
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, Projects and other Research & Development,
    • Hardware technical information
    • Projects
    • Other Research
    • Compatibility Query
  • Linux & ChromeOS
    • ChromeOS
  • E.D.P (Limited Read-Only access)
    • About EDP
    • Issues and bugs
    • Models under research for EDP
    • EDP Development

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, I accidentally updated oh well , AppleHDA out of the box (by Apple) not patched. I have my E6530 now working with 10.9.4 except for the audio, it was working fine with 10.9.3. Here is the history of when AppleHDA was and was not working for me:- 10.9.1 E6530 AppleHDA (Working) 10.9.2 E6530 AppleHDA (Not Working) 10.9.3 E6530 AppleHDA (Working) 10.9.4 E6530 AppleHDA (Not Working) Any idea what I need to do? Please don't tell me wait for 10.9.5 There must be a reason why this is hapening. Thanks.
×
×
  • Create New...