Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hd620'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • The Lobby
    • Feedback
    • The Archive
    • Others
  • Articles, News and Tips feeds
    • Articles
    • News
    • Tips
  • OS X/macOS Installation Guides
    • Acer
    • Asus
    • Dell
    • Gigabyte
    • HP
    • Lenovo
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS beta (before 1st official release)
    • General hardware support
  • Technical Information, R&D
    • Hardware technical information
    • R&D

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 1 result

  1. my HP 840 G3 (i7-6600U CPU, HD 520 iGPU with id 0x1916) laptop is working fine on Monterey 12.3 as MacBookPro13,1. In preparation of the coming Ventura Public Release, I genSMBIOS it to MacBookPo14,1. Since WEG v1.6.0 and above can spoof SKL to KBL from HD520 to HD620 then I have updated all kexts to the latest. It can boot into Monterey after iGPU doing retries 50 times and the dock is not transparent. Youtube can be played. But there is some performance lag on the UI. Attached are the DeviceProperties and NVRAM from config.plist I am new to frame buffer patching. Can someone please help me figure out how to spoof HD520 to HD620?
×
×
  • Create New...