Jump to content

pablx307

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

-1 Poor

About pablx307

  • Rank
    Private
  1. Hi, I have installed macOS Catalina, in mi Dell Latitude E7240. But i have a problem trying to use mi ICloud account it logs in from the Settings but none of the iCloud based apps works. I don't know what to do, any advices to solve this problem? Thanks. Edit : And the appstore is fully blank.
  2. Hi, I'm trying to make a hackintosh but i cannot found a tutorial or EFI Pack for the E7240 ( I7-4600U / HD GRAPHICS 4400).
  3. I want to install hackintosh, on my 7548 Laptop. Where can i find an EFI Backup for this laptop?
  4. When i copy the kexts, the Bluetooth started working, Actually the battery status didin't show up, but i installed the ACPIBatteryManager.kext and it started working... Thank you. But i don't know why it hibernates just when it ends the bootload
  5. When i use this content, it starts booting but then the screen gets glitchy, then it turns black, and then shutsdown... Edit : Looks, like it worked!!!! THANKS!!! Edit : Bluetooth still not working..
  6. The resolution is 1366x768, The bluetooth is : BCM20702A0 Product ID : 0x8197 Vendor ID: 0x413c Where i can see the WLAN Device?
  7. Hi, I change my laptop from a E6420 to a E6530, and i put my HDD with High Sierra 10.13.6 in the new one, and it boots perfectly. The only thing is the QE/CI and the Bluetooth/Wi-Fi I updated to Mojave from the App Store (the updates help to get QE/CI multiple times), but i cannot get QE/CI Working, i've tried with a lot of kexts, and configs for clover and nothing works. System Informacion, shows no kexts loaded for Graphics, and the "About this mac" option shows "Display 4MB". Can somebody please upload a EFI Backup working in Mojave for this laptop? E6530 Intel Core I7-3540M 3.00GHZ, HD4000 Only Thanks...
×
×
  • Create New...