Jump to content

OoZic

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About OoZic

  • Rank
    Private

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    the Netherlands
  • Interests
    old homecomputers from the '80's and early '90's
  1. OoZic

    Yosemite and DW1550

    how to get Handoff working? I have set Airdrop to detect everyone but my iPad doesn't detect my laptop and laptop doesn't detect iPad ...
  2. OoZic

    Yosemite and DW1550

    I have a magic Mouse somewhere, will look for it tomorrow (it is 00:09 here now in the netherlands) and see if it works ...
  3. OoZic

    Yosemite and DW1550

    installed from the latest build and it works. All I did wrong was using the El Capitan and higher kext on Yosemite... happy it works now , have to find out why it asks for bluetooth keyboard after Macos starts but that is just little problem.... (edit: fixed in bluetooth settings / advanced) Thank you all for your help and input !!
  4. OoZic

    Yosemite and DW1550

    I have it working (I think, searching for bluetooth keyboard it says) !! I installed rehabman's kext from 2015 (brcmpatchram and bluetooth injector) and after restart i have this:
  5. OoZic

    Yosemite and DW1550

    Windows shows Bluetooth is working, see screenshot. I wonder if I am using the correct kext, i did read a lot about bluetooth and came accross this post, see screenshot.
  6. OoZic

    Yosemite and DW1550

    Hi Jake Lo, Tried it for over 10 times, after removing the 2 requested kext but nothing changes. if I try "sudo kextcache -i /" i get the same output with all the "allowing invalid signature" ... this means my kext cache is broken? @Hervé I used the cd command in terminal to get into library/extensions and both brcm kext are there. thank you both for your reply debug_21063.zip
  7. OoZic

    Yosemite and DW1550

    Hi Jake Lo, sorry for my ;ate reply, very busy day yesterday ... As i understand i copied the kext the wrong way (with Forklift) to L/E/. So I tried it with terminal, I can see the kext show up in L/E/ but not in the kextcache log after rebuild and reboot? These are the commands I used: sudo cp -R BrcmPatchRAM2.kext /Library/Extensions sudo cp -R BrcmFirmwareRepo.kext /Library/Extensions sudo chmod -Rf 755 /L*/E* sudo chown -Rf 0:0 /L*/E* sudo touch -f /L*/E* sudo kextcache -Boot -U / Am i doing something wrong with the commands? debug_28599.zip
  8. OoZic

    Yosemite and DW1550

    Hi Jake Lo, thank you for your reply, here is the generated file: debug_31108.zip
  9. OoZic

    Yosemite and DW1550

    hello my friends, my first post here, very happy to have found this site with all kind of OSX information for all kind of Dell laptops and also my Dell latitude E6420. Great work! Long time ago I have setup my E6420 and for long time I was very happy with it accept for my wifi, always used an external dongle. After reading here on this site I got myself a cheap DW1550 and the Internet worked right away after installing the 4 kext mentioned on this link:(the 2 BRCM kext in L/E) now i try to get the bluetooth working but sadly without result. tried a lot of things like replacing the brcmfirmwaredata kext for the repo one, using the usbinjectall kext and so on. I tried to understand rehabman his comments on the injector thing and adding product string to the plist, but still no bluetooth after experimenting with it. all other things work perfect, also many thanks to Wern for the dsdt that helped me fix the battery with cross problem. system: Dell E6420, 8GB, 250GB SSD, 1600x900, Yosemite legacy dual boot (windows 10) with Clover Many thanks if someone can help me with this problem and sorry for my bad English
×