Jump to content

tpeter60

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tpeter60

  • Rank
    Private

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
  1. @Hervé, @Bronxteck Thank you to both of you, for the direction. I was able to get it working. I need to do some cleanup on the kext and will post here for posterity :). One question, I have to boot to Linux before I boot OSX to get the modem out of Low Power mode. When I power off the laptop, it goes back to Low Power mode. Before I reverse engineer Network Manager and libqmi to put something together for OSX, has someone comeup with a solution? I see a lot of Linux fixes, and the above names appear to address the issue. Thanks, Tony
  2. @Bronxteck Thanks for the info. I now have some new bathroom reading
  3. Thanks for the response. I am a little closer now. The device is in my System Report. I suspected the Sierra in skvo's kext was wireless not the OS version, but thanks for confirming my suspicions. On a side note, is there a tutorial or documentation I could read around kext's and the structure of one? More for my own edification.
  4. I have a Dell E7450, I have attached the sys profile below. I have been trying to get my DW5808e WWAN card to work. It works fine under CENTOS 7, and I have changed the USBCOMP to 6, I have tried 8 and 14 as well. All work under centos, but cannot seem to get it working under Mojave. I have installed the Legacy_QMI as posted by Herve in another thread. I have read every thread I can find; however, there appears to be some conflicting information related to Legacy_sierrra_qmi.kext and CellPhoneHelper.kext and the need to have one or both or if either of them are required. I have tried almost every configuration I can find and cannot get the device recognized. There is not /dev/tty device, I see the device under USB in System Report. I do not see the device in the WWAN section. I am sure I am missing something, but for the life of me I cannot seem to find it. TIA, Tony debug_19592.zip
×
×
  • Create New...