Jump to content

MisterQuestions

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MisterQuestions

  • Rank
    Private First Class

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Hey there. I'm trying to make a fresh install of Big Sur to my desktop, also did some upgrades to it. But I'm getting the following error preventing me to get to the installer. "macOS Utilities[635:2647] *** Terminating app due to uncaught exception 'NSRangeException', reason: '*** -[__NSArray0 objectAtIndex:]: index 0 beyond bounds for empty NSArray'" These are my specs: Motherboard: Alienware 07HV66 A00 CPU: Intel Core i7 7700 RAM: 16 GB 2133 MHz GPU: ASUS RADEON RX 5700 XT 8GB SSD: Intel SSD 660p Series 512GB HDD 1TB 7200 Audio:
  2. Stucked here still (somehow still using the gpu screen)
  3. Hey there, yesterday I'was trying to install macos following OpenCore desktop guide, I've an Alienware Aurora R6 with the following specs. CPU: i7 7700 RAM: 16GB of RAM Storage: 512GB SSD Intel 660p Series and 1TB Seagate HDD. GPU: Intel HD Graphics 630 & GTX 1070 (wont work anyways but would like to keep it for windows) Ethernet: Killer E2400 Gigabit Wifi: Intel Dual Band Wireless-AC 3165 (wont work I guess) However it didn't work since I got stuck at IOConsoleUsers. Also seems to be using the GPU Screen instead of the Built-In DisplayPort.
  4. Nvm, Ethernet is working fine, should I just install clover on HDD and add the kexts from the USB?
  5. Using latest VoodooPS2Controller.kext worked for me (aswell updated other kexts and seems to boot). Now got an issue with ethernet.
  6. Touchpad doesn't work yet but graphics were fixed on next reboot. (Applied legacy option roms)
  7. Mouse isn't working, also once the screen was turned off (due to inactivity) it became normal again (dunno why)
  8. Got to boot but with this weird artifact (lines across the screen) also mouse doesn't work, I guess gotta add VodooPS2Controller:
  9. Hello, I've been searching for quite a lot and google'ing but I just can't manage to boot installer properly with my Dell Inspiron 5558, it rans into a kernel panic. Hopefully someone can help me :)! Computer specs: Motherboard: Dell 0KG6JV BIOS Version: A17 CPU: Intel Core i5-5200U @2.20 GHz 64 Bit, 2 Cores 4 Threads RAM: 12 GB (DDR3L SDRAM, A: 4GB, B: 8GB) HD: HDD 1TB (Intel Broadwell PCH-LP SATA AHCI) Audio: Realtek ALC3234 Wifi: Intel Dual Band Wireless AC 3160 HMC Wifi Adapter (not expecting to work) LAN: Real
×
×
  • Create New...