Jump to content

Tjok417

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tjok417

  1. Good day All, I finally got my Dell Latitude E7440 working with this tuts. https://osxlatitude.com/index.php?/topic/8506-dell-latitude-inspiron-precision-el-capitan-clover-guide/ I haven't installed Xcode because i'm tired of reinstalling. Has anyone found a fix yet?
  2. Good day all, I don't really know if I should post this here or not so if not, please move it to the correct one. I've successfully managed to get my Dell Latitude E7440 up and running with OS X 10.11.3 and 10.11.5 The problem i have for 2 weeks now is that after installing all applications i need, it suddenly stops booting. After some long frustration nights i then took my time to install every single application 1 by 1 with a reboot in between just to know which application causes the ongoing reboots with the error in this picture. Finally I found out that it's Xcode that's causing it. Can anyone help me with this error? I need Xcode to do some development as I'm in the learning of building apps with Xcode. I have a Dell Latitude E7440 (Clover UEFI) CPU: i5-4310U Graphics: HD4400, 1366x768 Please help?
  3. Good day all, I've managed to install Mac OS X Yosemite 10.10.3 on my Dell Latitude E7440. Sound is working. (Actually the volume is a bit on the low side, but still works) Wi-Fi doesn't work at the moment. The main issue I'm having is the Intel HD4400 graphics. When starting up the graphics seems to be ok, but when moving the cursor it seems to lag a bit. Sometimes it starts to flicker a bit. Can someone help me out with it? <key>Graphics</key> <dict> <key>DualLink</key> <integer>0</integer> <key>Inject</key> <dict> <key>ATI</key> <false/> <key>Intel</key> <true/> <key>NVidia</key> <false/> </dict> <key>ig-platform-id</key> <string>0x0a260006</string> </dict>
  4. Good day all, I've got my E7440 up and running except for my wifi. Aslo I need to tell that the graphics still hanging from time to time. (Using BeamOff works for me at the moment) These are the only 2 things that doesn't work for me at the moment. the install is a Clover install. Mac OS X Yosemite 10.10.2 Does anyone know what to do with the Graphics?
×
×
  • Create New...