Jump to content

satchitananda

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About satchitananda

  • Rank
    Private First Class
  1. Thanks Jake , the wireless switch is on and the Bios is detecting it , interestingly in Window 10 device manager recognises the wan adapter etc...however no wifi in Windows 10 either...I am in contact with the person on ebay I purchased it from as it may be faulty hardware.... We will see... Thank you for your help so far....
  2. Thank you Jake , I have removed the AirPortBrcm4360 - fcvo patch , added Device FakeID under wifi 0x433114e4 in Config file using Clover Configurator and added FakePCIID_Broadcom_WiFi.kext to /L/E , repaired permissions and rebuilt cache , restarted and I still am in the same situation Bluetooth will work however no wifi when I click on the wifi icon macOS says Wi-Fi:No Hardware Installed? Any suggestions? I really appreciate your assistance.
  3. Thank you Herve when I enter gflSqgAAdSk = into the Base64 to HExa converter tool in CC I get the following message Invalid base64 data , however when I enter gflSqgAAdSk = data into the text to Hex tool in CC I get a value , so I have patched the AirPortBrcm4360 with the values I shared in my post above using the using the text to Hex converter in CC then repair permissions and rebuild cache still no wifi ? I have uploaded an image from CC for you too look at
  4. When I goto Clover configurator and goto kexts to patch and enter the name AirPortBrcm4360 and the follow the instructions below <dict><key>Comment</key> <string>AirPortBrcm4360 - fcvo</string> <key>Disabled</key> <false/> <key>Find</key> <data>gflSqgAAdSk=</data> <key>Name</key> <string>AirPortBrcm4360</string> <key>Replace</key> <data>gflSqgAAZpA=</data> </dict> after I enter gflSqgAAdSk= into find with or without the = it then says FAAD?
  5. Thank you Herve, Yes I found the Brcm4360 Kext can you please instruct me on how to patch this correctly? Thanks again for your help its much appreciated.
  6. Thank you Jake Lo and Herve for your help. Jake I have done as you have suggested , however still no WIFI , I have also added into L/E. BroadcomWiFiInjector.kext and FakePCIID_Broadcom_WiFi.kext Herve there is no BRCM4360 kext in Mojave unless I am missing something? I don't know how to do PCI id injection through DSDT however this sounds like a good option , would either of you be able to guide me on how to do do PCI id injection through DSDT I have MaciASL which I think is the correct app to patch my DSDT. Thanks again.
  7. Hi , I have Bluetooth working in Mojave 10.14 using the DW1550 wifi card on my Dell Latitude E6540 however no WIFI , I have AirportBrcmFixup.kext BrcmFirmwareRepo.kext BrcmPatchRAM2.kext I have attached my debug file Can someone please help. Thanks in advance Adam debug_2749.zip
  8. I don't have the unified settings , I have the seperate settings as described and did not make any modifications to create the seperate settings
  9. Thanks again Jake, Here is the output: 2018-02-21 08:54:59.350414+1100 localhost kernel[0]: (AppleACPIPlatform) Wake reason: PBTN LID0 XHC (User) 2018-02-21 08:54:59.350655+1100 localhost kernel[0]: (AppleACPIPlatform) Wake reason: PBTN LID0 XHC (User) So when I allow the laptop to goto sleep after five minutes the screen goes black and then the machine becomes completely unresponsive , the power led is still on however not flashing ...
  10. I ran the command however I am not sure where too look for the output? Also if I select sleep from the apple menu it will goto sleep properly and wake properly, it appears the problem arises when I select say 5 minutes to goto sleep in Energy Saver system preferences.
  11. By either hitting a key on the keyboard , clicking the buttons next to the touch pad and pressing the power key. Normally when the laptop is asleep the power led glows off and on , this isn't happening? Thanks for your quick reply
  12. Thank you Jake, Sorry for not reporting properly I have attached the debug zip file to this post. I tried the terminal commands you suggested to no avail. Thanks again debug_21547.zip
  13. Hi Jake, I Followed Jonny's guide and for the first time successfully installed High Sierra 10.13.3 on my Latitude E6540 , the only thing that isn't working correctly is Sleep , the computer will go to Sleep however it won't wake from sleep? Do you have any suggestions ? Thanks again for all of your help?
  14. Thanks again for your help Jake it's much appreciated , everything is working well now thanks
  15. Hi Jake, Thanks for all of your help , unfortunately I have created another problem , I was trying to fix a minor issue and after installing and reinstalling many times I have locked myself out of imessage. Would creating a new system ID and serial number fix the problem? If so would you be able to help me in resolving the issue? Any help would be much appreciated.
×
×
  • Create New...