Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'latitude d820'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Team blogs
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, Projects and other Research & Development,
    • Hardware technical information
    • Projects
    • Other Research
    • Compatibility Query
  • Linux & ChromeOS
    • ChromeOS
  • E.D.P (Limited Read-Only access)
    • About EDP
    • Issues and bugs
    • Models under research for EDP
    • EDP Development

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello OSXLatitude community! I just recently used the install guide to install mac osx 6.3.3 on my dell latitude d820. I followed all the instructions and got it intsalled fine. I followed the post-install instructions and set up edp. Ethernet worked fine and downloaded everything fine. I then shut down the computer. Upon turning it on the next day, ethernet didn't work. Wireless also doesn't work, (although it didn't work after edp either). Can anyone help? Is there a missing driver I can install or something?
×
×
  • Create New...