Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'lte'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Articles
  • Guides
  • News
  • OSXL

Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • The Lobby
    • Feedback
    • The Archive
    • Others
  • OS X Installation Guides
    • Acer
    • Asus
    • Dell
    • Gigabyte
    • HP
    • Lenovo
    • Samsung
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS beta (before 1st official release)
    • General hardware support
  • Technical Information, R&D
    • Hardware technical information
    • R&D

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi guys. I am looking for an internal LTE adapter for my e6230. I currently have Catalina installed, but I will be reinstalling High Sierra soon. I would like to get a list of compatible WWAN adapters or can you recommend the most stable one with good signal strength. Thank you.
  2. Hey guys, I have a Dell Latitude E7450 running on Sierra 10.12.5. First off, I have a question performance wise: I using macOS on it for over a year now and I'm very very happy with the permanence. I can edit video, everything. But lately its feeling kind off slow on some basic tasks like webbrowsing - it is not as snappy as it was. Is that a normal think because the hardware gets older or is it software related? The machine runs on a i7-5600U and 12GB of RAM. The next question is related to docking: Is it possible to use the Computer with the WiGig Docking Station from Dell? The WLD15 for example? Or if not: I have a standard port replicator station at home but monitor (DVI, DISPLAYPORT) does not work. Is there a way to fix that ? Then, and that is the most important one: Is there a way to use LTE? I use this machine for web design and now I have to hotspot to it from my iPhone all the time when I'm showing clients websites. Before I installed macOS is came with a LTE-Card installed and it worked fine in Windows 7. After installing macOS I sold that card because it was not compatible anymore. Now I read on the board that there are people who have a LTE card in their laptops with macOS. What card should I buy to get the latest 4G LTE compatibility on macOS Sierra on my E7450? Thanks so far...
×
×
  • Create New...