Jump to content
PayPal donations: [email protected] ×
Sign in to follow this  
Johnnyquickfix

E6430s: OC EFI for Big Sur

Recommended Posts

It booted all the way to the graphics loader, then I got this screen. 

 

If memory serves, this has something to do with the frame buffer but I'm not sure how to change it in OpenCore. Should I post my clover config? Would that help? 

White Screen.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

1366x768, Bios A16. 
 

the E6430s is essentially an E6330 with a bigger screen. I’ve also used E6430u boot folders in the past. I’d modify myself but I have no idea what I’m doing in opencore and clover doesn’t work right. I can boot in clover, but have no touchpad or keyboard no matter what kexts I use.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here, replace these 2 files. It configure for lower resolution.

Clover would be easier to configure. Not sure what you did for touchpad / keyboard to not work. You need an Alps touchpad kext by Dr. Hurt which can be found here in our forum.

If it still doesn't work right, then you'll need to export you vanilla ACPI files, I'll patch it for you.

Since you still have Clover, it's easy to export. Just boot to Clover and press F4. It'll be exported to /EFI/Clover/ACPI/Origin. Compress that folder and attach it here.

E6430_lowRes.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...