Jump to content

Make a 10.7.4 USB install?


gamemasher
 Share

Recommended Posts

I have followed the USB install instructions for my Intel D620 and can install everything properly but for whatever reason cannot get it to boot after.

I have also tried this: https://osxlatitude.com/index.php?/topic/756-mac-os-x-lion-install-guide-for-d620/

I have a 10.7.4 InstallESD. Can someone please provide exact instructions for how to make it work with 10.7.4?

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Dear Gamemasher,

 

We need more information on whats causing the boot problem. Can you boot with mach_kernel arch=i386 -v -f and let me where its stuck or KP?

 

By the way, did you replace the 10.7.4 appleacpiplatform.kext? It a known issue with 10.7.4 update. There is a topic on it in the forum.

 

Cheers!

Link to comment
Share on other sites

Dear Gamemasher,

 

We need more information on whats causing the boot problem. Can you boot with mach_kernel arch=i386 -v -f and let me where its stuck or KP?

 

By the way, did you replace the 10.7.4 appleacpiplatform.kext? It a known issue with 10.7.4 update. There is a topic on it in the forum.

 

Cheers!

Yes I replaced the appleacpiplatform.kext with the one from 10.6.7. I booted it the way you just said and it hung at, "ACPI_SMC_PlatformPlugin::RegisterLCPDriver - WARNING- LPC Device Initialization Failed: C-State power management not initialized"

 

What does this mean? What can I do to fix it?

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Dear gamemasher,

 

Look like the kernel boot up went ok and the problem i think is graphics. The gui is not loading. Have you installed the Extra bootpack to the new os x system?

 

Cheers!

Link to comment
Share on other sites

I reinstalled (and replaced the AppleACPI kext) it and tried -v -f and now it panics at AppleIntelGMA950.kext. MyHack doesn't work fully for whatever reason so I used xfail, having placed the extra folder on the flash drive beforehand, then used MyHack to install chameleon which works. If I install MyHack utilities, the install blacks out after the destination select screen. Do I need to use MyHack to install the extra folder? I didn't when I made my 10.7 USB without error. I have also tried using graphicsmode to no avail.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...