Jump to content

Max OS X crashed after change 32-bit to 64-bit mode


poldas
 Share

Recommended Posts

Hi

 

I've installed Mac OS 10.6.7 and EDP 1.7, everything worked ok but in 32-bit mode. I've changed com.apple.boot.plist from

 

<key>Default Partition</key>
       <string>hd(0,2)</string>
       <key>EthernetBuiltIn</key>
       <string>Yes</string>
       <key>Graphics Mode</key>
       <string>1280x800x32</string>
       <key>Hide Partition</key>
       <string>hd(0,4)</string>
       <key>Instant Menu</key>
       <string>Yes</string>
       <key>Kernel</key>
       <string>mach_kernel</string>
       <key>Kernel Flags</key>
       <string>pmVersion=21</string>
       <key>SystemType</key>
       <string>2</string>
       <key>Theme</key>
       <string>Bullet</string>
       <key>Timeout</key>
       <string>4</string>
       <key>USBBusFix</key>
       <string>Yes</string>
       <key>arch</key>
       <string>i386</string>

 

to (crc-error404 thank you for suggestion)

 

<key>Default Partition</key>
<string>hd(0,2)</string>
<key>EthernetBuiltIn</key>
<string>Yes</string>
<key>Graphics Mode</key>
<string>1280x800x32</string>
<key>Hide Partition</key>
<string>hd(0,4)</string>
<key>Instant Menu</key>
<string>Yes</string>
<key>Kernel</key>
<string>mach_kernel</string>
<key>Kernel Flags</key>
<string>arch=x86_64 pmVersion=21</string>
<key>SystemType</key>
<string>2</string>
<key>Theme</key>
<string>Bullet</string>
<key>Timeout</key>
<string>4</string>
<key>USBBusFix</key>
<string>Yes</string>

 

System started in 64-bit mode but without Ethernet and with blurred screen. I've installed again EDP 1.7, after reboot system didn't wake up (Black screen with: Switch off and start again...)

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...