Jump to content

Problem with 10.8.4 install


ISR
 Share

Recommended Posts

I had 10.8.5 working perfectly and tried to install 10.9.5 on it.  Unfortunately, it didn't work (it never does with this PC so I'm buying another Latitude D830) so I tried to reinstall 10.8.4.  I got the installer to work and even the restart and setup but when I restart after using the EDP I get an error.  It is posted in a screenshot below.  Can anyone help fix it, please?

post-58823-0-78005200-1408393613_thumb.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Yeah this didn't work, either.  :-(  It hangs at a new place now.  I'm going to try this pack with Mavericks.  I think my GPU is dying and causing the issue but it's still playing well with Windows.  I'm buying a new Latitude D830 to try again.  I'm getting the 2.6 GHz CPU this time versus the 2.2 I have now.  I'll post a new image of the hang later.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Can you check you've got BIOS configured as per recommended settings? If you do, add NullCPUPowerManagement kext to /E/E and re-run myFix (quick). It's buried inside the myHack app package, so browse its contents to retrieve it.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...