Jump to content

Amandine

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Amandine last won the day on September 28 2017

Amandine had the most liked content!

Recent Profile Visitors

499 profile views

Amandine's Achievements

Private First Class

Private First Class (3/17)

3

Reputation

  1. I am not sure what is a distro. But to create the usb installer I have used the official OS X Yosemite.app file from my IMac. But I have modified and modified I don't know how many times this usb installer since I've created it to find a solution to all my problems one by one. Are the yosemite official kexts visibles ? Because it looks to be a single Installer OS X Yosemite.app file.
  2. Can you explain me a little bit more what means "restore them to vanilla kexts" please ? Because I don't understand what it means....
  3. You'll find below the result of the command : sudo kextcache -i / in the file Kextcache_i.doc But if I post my whole Clover folder it represents 70 megabytes of data !... Kextcache_i.doc
  4. I have the feeling that the part of the "verbose" text below explains what is not properly working. But I don't speak "verbose"... =( -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- VM Swap Subsystem is ON IOGraphics flags 0x43 Previous shutdown cause: 5 Controller: Intel Panther Point (vendor ID: 8086, device ID: 1e20) OSMetaClass: Kext com.apple.driver.AppleIntelFramebufferCapri class HDCPCtrl is a duplicate;kext com.apple.driver.AppleIntelSNBGraphicsFB already has a class by that name. Kext com.apple.driver.AppleIntelFramebufferCapri start failed (result 0xdc00400a). Kext com.apple.driver.AppleIntelFramebufferCapri failed to load (0xdc008017). Failed to load kext com.apple.driver.AppleIntelFramebufferCapri (error 0xdc008017). **** [iOBluetoothHostControllerUSBTransport][start] -- completed -- result = TRUE -- 0xc800 **** NVDAStartup: Official NVDAGK100HAL loaded and registered Couldn't alloc class "AppleIntelCapriController" DirectHW: Driver v1.3 (compiled on Jun 8 2012) loaded. Visit http://www.coresystems.de/for more information. [iOBluetoothHCIController][staticBluetoothTransportShowsUp] -- Received Bluetooth Controller register service notification -- 0xc800 [iOBluetoothHCIController][start] -- completed [iOBluetoothHCIController::setConfigState] calling registerService **** [iOBluetoothHCIController][ProcessBluetoothTransportShowsUpActionWL] -- Connected to the transport successfully -- 0xb700 -- 0x8800 -- 0xc800 **** Waiting for DSMOS... DSMOS has arrived kxld[com.apple.GeForce]: The vtable '__ZTV14nvEventManager' is malformed. Make sure your kext has been built against the correct headers. kxld[com.apple.GeForce]: The vtable '__ZTV14nvEventManager' is malformed. Make sure your kext has been built against the correct headers. kxld[com.apple.GeForce]: The vtable '__ZTV14nvEventManager' is malformed. Make sure your kext has been built against the correct headers. Can't load kext com.apple.GeForce - link failed. Failed to load executable for kext com.apple.GeForce. Kext com.apple.GeForce failed to load (0xdc008016). Failed to load kext com.apple.GeForce (error 0xdc008016). IOPPF - Found another boot volume.X86PlatformPlugin::setRingTable - AICPM failed to load ring table with status 0x0: Get=0, Load=0, Install=0 X86PlatformPlugin::configResourceHandler - Failed to set ring table! [AGPM Controller] unknownPlatform [AGPM Controller] unknownPlatform X86PlatformPlugin::cgRegisterCallbackHandler - gpu internal PLimit notification already registered OSXFUSE: starting (version 2.8.0, Jun 14 2015, 22:41:15) com.avast.FileShield: Started. NVDA::rmStart failed NVDA,Display-B: Not usable NVDA,Display-C: Not usable NVDA,Display-D: Not usable AppleKeyStore:Sending lock change 0 for handle -501 ignored is_io_service_close(0x100000368,IOHIDParamUserClient) hfs: mounted Install OS X Yosemite on device disk2s2
  5. I have made the changes. I will paste my config.plist after modification below. But it doesn't provoque any change... Still graphism monitor 3 mb detected and 1024x768 resolution
  6. What do you mean by remove framebuffer info and ig config ? Could you give me some more details on how to proceed ? I think the option injectintel=true is already set, but even so the card is not detected.
  7. Hello, I've got Yosemite working allmost perfectly on a notebook Asus N76VZ-V2G-T1006V but I can't use it because it's Intel HD graphics 4000 is not detected. Instead the system considers that my computer has a 3 mb video monitor.... =( Everything is slow and blurry. I can't use it for video editing purpose. Could someone help me to adjust the config.plist to make it work ? Thanks for your help. =) I've attached the "verbose message" displayed by the machine when it boots. And the system info resume image_apercu_systeme - copie.tiff verbose201709262259.txt
×
×
  • Create New...