Jump to content

mariolasagna0007

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mariolasagna0007


  1. Thanks to the Forum I was able to make mac OS work on 6220, 7450 and 7470. Now I'm looking for this same model DELL INSPIRON 15 7548 also known as Black Edition. I believe I have the same model mentioned by pablx307. Here's the info:

     

    NVIDIA GeForce MX150 2GB GDDR5
    802.11ac, Bluetooth, 2x2 Driver
    LCD Back Cover for Touch Screen - Abyss Black
    Backlit Keyboard, English
    Intel(R) Core(TM) i7 Processor Label
    802.11ac 2x2 WiFi and Bluetooth
    56WHr, 4-Cell Battery (Integrated)
    256GB M.2 PCIe NVMe Solid State Drive
    16GB, 16GBx1, DDR4, 2666MHz
    15.6-inch UHD (3840 x 2160) Truelife Touch Narrow Border IPS Display with Active Pen support
    8th Generation Intel(R) Core(TM) i7-8565U Processor (8MB Cache, up to 4.6 GHz)


  2. Hi guys. I have an old Lenovo G580 that I recently replaced the HD with a brand new SSD and added some memory. I was thinking about installing HS or Mojave on it. I have Mojave working fine with a Dell E7450 and it would be good to have the same on my Lenovo. 

     

    Any recommendation for Clover installation config and EFI package?

     

    Thank you.


  3. I have good news, at least to fix it. I boot the system from the installer USB and decrypted the partition through command line. Everything is back to normal now. I left the drivers and I will have to do some research on how to make Vault work before trying again.


  4. Hi there. I tried to encrypt my SSD but it broke my installation, that happened a few months ago with a E6220. I was installing Clover 7400 in my E7440 and I found that there are some drivers for UEFI / Vault2 available for installation. Any tips on how to enable disk encryption with Vault2 for models 74**?

     

    Thank you.


  5. Hi there.

     

    With the forum support I was able to successfully install Mojave on my E7450. I used an EFI from HS that worked with Mojave beta. In order to keep the system stable and fix any issues (as far as I know it's working fine) should I update all "hackintosh" Kexts used in this installation? Is that a good practice?

     

    Thank you.


  6. Hi there. I was able to install Mojave on my E7450 by following Mojave Beta procedure. Everything worked well. There is one thing that needs improvement. I can change the display brightness by pressing Command (Windows key) plus F11 (low) or F12 (high). However every time I close the lid it comes to a lower intensity state (darker). Than I have to press Command + F12 again...

     

    I haven't used any keyboard remapping tool because it was working fine. I also disable any Energy saving configuration and under Display I moved the brightness switch all the way to the right...

     

    Any thoughts? Thank you.

×
×
  • Create New...