Jump to content

mariolasagna0007

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mariolasagna0007

  1. Any success installing Mojave on Dell Inspiron 15 7586 2-in-1 (4K)? I couldn't find a thread for this model. https://topics-cdn.dell.com/pdf/inspiron-15-7586-2-in-1-laptop_users-guide_en-us.pdf
  2. Thanks to the Forum I was able to make mac OS work on 6220, 7450 and 7470. Now I'm looking for this same model DELL INSPIRON 15 7548 also known as Black Edition. I believe I have the same model mentioned by pablx307. Here's the info: NVIDIA GeForce MX150 2GB GDDR5 802.11ac, Bluetooth, 2x2 Driver LCD Back Cover for Touch Screen - Abyss Black Backlit Keyboard, English Intel(R) Core(TM) i7 Processor Label 802.11ac 2x2 WiFi and Bluetooth 56WHr, 4-Cell Battery (Integrated) 256GB M.2 PCIe NVMe Solid State Drive 16GB, 16GBx1, DDR4, 2666MHz 15.6-inch UHD (3840 x 2160) Truelife Touch Narrow Border IPS Display with Active Pen support 8th Generation Intel(R) Core(TM) i7-8565U Processor (8MB Cache, up to 4.6 GHz)
  3. Hi Jake Lo, my apologies. Please see attached everything that I was able to capture from BIOS info to hw info (using Linux that I have installed on this PC). hw.zip bios.zip
  4. Hi guys. I have an old Lenovo G580 that I recently replaced the HD with a brand new SSD and added some memory. I was thinking about installing HS or Mojave on it. I have Mojave working fine with a Dell E7450 and it would be good to have the same on my Lenovo. Any recommendation for Clover installation config and EFI package? Thank you.
  5. I have good news, at least to fix it. I boot the system from the installer USB and decrypted the partition through command line. Everything is back to normal now. I left the drivers and I will have to do some research on how to make Vault work before trying again.
  6. Hi Jake Lo. I installed all of them with Clover. Then I enabled Vault 2 and when the machine rebooted it crashed.
  7. Hi there. I tried to encrypt my SSD but it broke my installation, that happened a few months ago with a E6220. I was installing Clover 7400 in my E7440 and I found that there are some drivers for UEFI / Vault2 available for installation. Any tips on how to enable disk encryption with Vault2 for models 74**? Thank you.
  8. Hi there. With the forum support I was able to successfully install Mojave on my E7450. I used an EFI from HS that worked with Mojave beta. In order to keep the system stable and fix any issues (as far as I know it's working fine) should I update all "hackintosh" Kexts used in this installation? Is that a good practice? Thank you.
  9. Hi there. I was able to install Mojave on my E7450 by following Mojave Beta procedure. Everything worked well. There is one thing that needs improvement. I can change the display brightness by pressing Command (Windows key) plus F11 (low) or F12 (high). However every time I close the lid it comes to a lower intensity state (darker). Than I have to press Command + F12 again... I haven't used any keyboard remapping tool because it was working fine. I also disable any Energy saving configuration and under Display I moved the brightness switch all the way to the right... Any thoughts? Thank you.
×
×
  • Create New...