Jump to content

katana9x99

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About katana9x99

  • Rank
    Private

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ohio

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
  1. You can find all of the changes by opening the config.plist file found in the EFI folder I uploaded. Should be in EFI/CLOVER/
  2. Thanks for the reply. Ok, just did all that. Changed my SMBios to MacBook Pro 10,1 and generated the SSDT file and followed it up with the kext for checking CPU power management, these were the results: CPU Ratio Info: ------------------------------------ CPU Low Frequency Mode.............: 1200 MHz CPU Maximum non-Turbo Frequency....: 3200 MHz CPU Maximum Turbo Frequency........: 3900 MHz IGPU Info: ------------------------------------ IGPU Current Frequency.............: 400 MHz IGPU Minimum Frequency.............: 400 MHz IGPU Maximum Non-Turbo Frequency...: 650 MHz IGPU Maximum Turbo Frequency.......: 1350 MHz IGPU Maximum limit.................: No Limit CPU P-States [ (12) 30 ] iGPU P-States [ (8) ] CPU C3-Cores [ 1 2 4 5 ] CPU C6-Cores [ 1 2 4 5 6 7 ] CPU C7-Cores [ 1 2 3 4 5 ] CPU P-States [ 12 (22) 23 30 ] iGPU P-States [ (8) ] CPU C3-Cores [ 0 1 2 3 4 5 7 ] CPU C6-Cores [ 0 1 2 3 4 5 6 7 ] CPU C7-Cores [ 0 1 2 3 4 5 7 ] CPU P-States [ (12) 22 23 27 30 ] iGPU P-States [ (8) ] CPU P-States [ 12 21 22 23 27 (30) ] iGPU P-States [ (8) ] CPU C3-Cores [ 0 1 2 3 4 5 6 7 ] CPU C7-Cores [ 0 1 2 3 4 5 6 7 ] CPU P-States [ 12 21 22 23 27 30 31 (37) ] iGPU P-States [ (8) ] CPU P-States [ (12) 21 22 23 25 27 30 31 37 ] iGPU P-States [ (8) ] CPU P-States [ (12) 21 22 23 25 27 30 31 33 37 ] iGPU P-States [ (8) ] CPU P-States [ (12) 21 22 23 25 26 27 30 31 33 37 ] iGPU P-States [ (8) ] CPU P-States [ 12 18 21 (22) 23 25 26 27 30 31 33 37 ] iGPU P-States [ (8) ] CPU P-States [ (12) 15 18 21 22 23 25 26 27 30 31 33 37 ] iGPU P-States [ (8) ] There was a whole bunch of stuff above this, but it didn't seem relevant. The CPU clocks match up with what task manager shows in windows. Unfortunately sleep still doesn't work. It behaves exactly as before. Attached is an updated debug folder and EFI in case it helps. debug_31341.zip EFI.zip
  3. Hello everybody, I'm trying to put the finishing touches on my Mojave install and have hit some snags. I'd like to preface this by saying that, while I'm pretty good with computers, I am an absolute noob at hackintoshing. I got Mojave up and running using clover with everything working but sleep, the dedicated k5000m GPU (shows up in system report and OpenGL Extensions Viewer but nothing seems to be able to use it), and brightness only sorta works. Sleep is the biggy. When I put the laptop to sleep (via any method eg. Apple > Sleep, power button, or lid close) It seems to go to sleep (power light slowly pulses and everything), but it takes a solid 30-45 seconds to get there. When I try waking it the fans will kick on for about a half second then it drops back to sleep mode. When I try again the fans do the same thing and then a few seconds later the computer reboots with Optimus disabled. It really baffles me as to why Optimus turns off every time I try to wake it. So far I've tried disabled Hibernation by following Hervé's guide here on OSXLatitude and gone through every Darkwake option. Neither changed the sleep behavior in any way. The Quadra k5000m seems to be detected fine in system report and OpenGL Extensions Viewer, but nothing seems to be able to use it. Is this because MacOS can't use the dGPU when the laptop implements Optimus? I've read mixed reports on that. I've tried just turning off Optimus in the Bios, but that causes MacOS to crash at boot. If possible I'd really like to have the Quadra working rather than the iGPU because my main use for MacOS is FCPX. Brightness works, but there's no on-screen indicator when changing it and if the screen turns off, it comes back on at full brightness. There's also no brightness slider in Settings > Display. I've attached my EFI folder and a debug report I generated with black.dragon74's script. Any help would be greatly appreciated, thank you in advance! debug_14893.zip EFI.zip
×
×
  • Create New...