Jump to content

malikabuzar

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About malikabuzar

  • Rank
    Private First Class

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
  1. I have been tired of the graphics problem of this system. I messed up with my installation of High Sierra somehow during my tries to get the graphics working using instructions from different forums . Fortunately, I had my original Sierra USB installer and I reinstalled it. Now, I want to update from Sierra (10.12) to Mojave (10.14.6). I have already downloaded the full version app from app store. Can it be accomplished? if yes, what changes in clover/config.plist will be required to complete the update from 10.12 to 10.14.6? Current clover version is 3811. Thanking you in advance.
  2. Unable to update macOS to 10.13.6. After restart, can't boot from the installer.
  3. No KP using these config files. No difference either. Same screen flickering on login screen. No kext loaded for display in "System Information" section. Display memory = 4MB in "About this Mac". Screenshots attached.
  4. As far as I have studied different forums, I got to know the i3 systems are hard to configure as hackintosh. Previously, I have configured an i5 3rd generation HP 8470p with HD 4000 without any problems but this i3 5th generation is getting hard to configure. Am I right in in figuring out that i3 systems are not much successful when it come to hackintosh?
  5. When latest version of clover is installed, it the system won't boot. Just blank screen with LENOVO logo.
  6. Updated to ver 4813. No mac boot option shown with efi->clover->drivers->uefi->*.efi mac boot options shown with efi->clover->drivers64uefi->*.efi but unable to boot.
  7. Attached is the new EFI folder as required. Sorry for delay... EFI.zip
  8. No mac boot option at all in new clover. P.S: On clover boot screen, 3811 is written as version number in right bottom corner.
  9. Same error with current configuration with all above instructions followed. "Graphics Driver failed to Load: could not register with frame buffer driver." Attached is my compressed efi folder from EFI partition. Please have a look at it. You might identify some new source of problem. EFI.zip
  10. Removed all folders except others. I'm not installing. Its already installed and running. Just trying to fix the Graphics. Attached is the screenshot for my EFI partition directory structure. All present in S/L/E. It is a standard update install from Sierra. Although graphics weren't working in Sierra, either.
×
×
  • Create New...