Jump to content

haagen

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About haagen

  • Rank
    Private
  1. Ok, so it definitely was some combination of System Settings.... at the moment I don't know which, because I don't remember 1:1 what they were before. I've been fiddling with mission control settings, keyboard shortcuts etc. AND IT STOPPED! I just hope, it will survive reboot. it didn't survive reboot...
  2. So, fresh Install from another USB drive has the same results. I've even redownloaded installer. So IMHo...issue is in Kexts or Big Sur itself. It worked on Catalina the same day I installed BigSur. Will check for kext update. I will also wait for OS update... if that wont resolve it... Im heading back to Catalina
  3. I will give reinstall a try, I don't think (and hope it wont be) it is faulty HW, as it worked without any issues on Catalina.
  4. Crashed Thread: 13 com.apple.NSScrollingConcurrentVBLMonitor Exception Type: EXC_CRASH (SIGABRT) Exception Codes: 0x0000000000000000, 0x0000000000000000 Exception Note: EXC_CORPSE_NOTIFY Termination Reason: LIBSYSTEM, [0x2] Application Specific Information: dyld3 mode assertion failure: "currentTime >= wakeUpTime" -> %lld Thread 0:: Dispatch queue: com.apple.main-thread 0 libsystem_kernel.dylib 0x00007fff20310e7e mach_msg_trap + 10 1 libsystem_kernel.dylib 0x00007fff203111f0 mach_msg + 60 2 com.apple.CoreFoundation 0x00007
  5. Hi, I think this won't be issue of particular Dell laptop model, which is why I omitted it --> mine is e7450. There is no problem with scrolling on touchpad, or with "generic" mouse with scroll wheel ... anywhere. BUT when scrolling with magic mouse, all apps crash when scrolling in "popup" secondary windows if you know what I mean. Main app windows scrolling is without any issues ... but when I for example open profile configuration menu in iTerm .. app crashes when scrolling with magic mouse. It happens in System Preferences, Tunneblick and few other a
  6. Hello guys, I've ran into unpleasant issue: I've bought Satechi Bluetooth Backlit Keyboard and paired it wit my hackintosh, no issue so far. After that I connected my bluetooth headphones - so far so good. Later I paired Apple Magic mouse 2 - everything works! BUT I started having sound issues so I've tried to delete all paired devices, and I've tried to re-pair them again. From this moment I'm unable to connect/pair the bluetooth keyboard --> needless to say, I've reseted the keyboard to factory defaults + reseted the Bluetooth module (shift + o
  7. Hello guys, could somebody more skilled help me with my issue please ? I have Dell Laptop with Dell Replicator Port Advanced E-Port II. Everything is working perfectly, BUT DP ports on dock station. I've read some guides about framebuffer patching and how to's, but it didn't really rang the bell.  I'm willing to provide any info needed and I won't be lazy. These are kexts in C/K/O AirportBrcmFixup.kext AppleALC.kext ApplePS2Controller.kext BrcmBluetoothInjector.kext BrcmFirmwareData.kext BrcmPatchRAM3.kext FakePCIID.kext F
×
×
  • Create New...