Jump to content

plasher26

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

399 profile views

plasher26's Achievements

Private

Private (2/17)

0

Reputation

  1. plasher26

    E6430 DSDT

    UPTheIrons, There is a DSDT included in the bootpack found in the link there:http://forum.osxlati...ide/#entry54632
  2. Thanks for the info. I took it and tried somethings. I'm at the point now that if I disable optimus then I can use the dvi. If I enable optimus I cannot. With optimus enabled, my about this mac shows the intel hd 4000 and seems to overall work better. In this state I have to fn - f8 to push the video to the external monitor using VGA but then no matter what monitor I use, the ioreg as well and SwitchResX always displays the same EDID info. If I boot the with the lid closed, all I get is the clover screen on the external VGA display. The drive runs a lot and the laptop display is blank. To recover I have to power off. Do I have to modify the dsdt ? I attached it because the PEG part looks different then the dsdt I used with mountain lion. Thanks! /Paul DSDT.aml.zip
  3. I have a Dell E6430 running El Capitan 10.11.3. My laptop has the Intel HD4000 and Nvidia NVS5200 cards. I do not get any video output on external monitors using VGA, DVI, HDMI or Display port. For the DVI and DP I'm using the Dell E series port replicator plus. For the HDMI and VGA I just plug into the laptop ports. VGA and DVI worked when I had Mountain Lion 10.8.4 installed on the laptop but when I upgraded to El Capitan I can't get it working again. I don't think I tried HDMI or DP when I had mountain Lion installed so I'm not sure if those worked or not. I did a fresh El Capitan install and used the guide you can find here: https://osxlatitude.com/index.php?/topic/8506-dell-latitude-inspiron-el-capitan-clover-guide/&do=findComment&comment=54632 I'm my bios settings I have optimus enabled as that seems to solve my sleep problems as well as jittery video in some player applications. About this MAC shows that it's using the Intel HD 4000 with 1536MB Does anyone have external video on their Dell E6430 running El Capitan? If so can you tell me what you did to get it working? Thanks! /Paul Also, THANK YOU very much for having these forums! I am new to Mac OS X and have relied on your ML and EL Capitan guides tremendously to get my systems working.
×
×
  • Create New...