Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Dell E6430'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • The Lobby
    • Feedback
    • The Archive
    • Others
  • OS X Installation Guides
    • Acer
    • Asus
    • Dell
    • Gigabyte
    • HP
    • Lenovo
    • Samsung
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS beta (before 1st official release)
    • General hardware support
  • Technical Information, R&D
    • Hardware technical information
    • R&D

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have a Dell E6430 running El Capitan 10.11.3. My laptop has the Intel HD4000 and Nvidia NVS5200 cards. I do not get any video output on external monitors using VGA, DVI, HDMI or Display port. For the DVI and DP I'm using the Dell E series port replicator plus. For the HDMI and VGA I just plug into the laptop ports. VGA and DVI worked when I had Mountain Lion 10.8.4 installed on the laptop but when I upgraded to El Capitan I can't get it working again. I don't think I tried HDMI or DP when I had mountain Lion installed so I'm not sure if those worked or not. I did a fresh El Capitan install and used the guide you can find here: https://osxlatitude.com/index.php?/topic/8506-dell-latitude-inspiron-el-capitan-clover-guide/&do=findComment&comment=54632 I'm my bios settings I have optimus enabled as that seems to solve my sleep problems as well as jittery video in some player applications. About this MAC shows that it's using the Intel HD 4000 with 1536MB Does anyone have external video on their Dell E6430 running El Capitan? If so can you tell me what you did to get it working? Thanks! /Paul Also, THANK YOU very much for having these forums! I am new to Mac OS X and have relied on your ML and EL Capitan guides tremendously to get my systems working.
×
×
  • Create New...