Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'N76VZ'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • The Lobby
    • Feedback
    • The Archive
    • Others
  • Articles, News and Tips feeds
    • Articles
    • News
    • Tips
  • OS X/macOS Installation Guides
    • Acer
    • Asus
    • Dell
    • Gigabyte
    • HP
    • Lenovo
    • Samsung
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS beta (before 1st official release)
    • General hardware support
  • Technical Information, R&D
    • Hardware technical information
    • R&D

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello, I've got Yosemite working allmost perfectly on a notebook Asus N76VZ-V2G-T1006V but I can't use it because it's Intel HD graphics 4000 is not detected. Instead the system considers that my computer has a 3 mb video monitor.... =( Everything is slow and blurry. I can't use it for video editing purpose. Could someone help me to adjust the config.plist to make it work ? Thanks for your help. =) I've attached the "verbose message" displayed by the machine when it boots. And the system info resume image_apercu_systeme - copie.tiff verbose201709262259.txt
×
×
  • Create New...