Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'NVIDIA NVS 4200M'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Team blogs
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, Projects and other Research & Development,
    • Hardware technical information
    • Projects
    • Other Research
    • Compatibility Query
  • Linux & ChromeOS
    • ChromeOS
  • E.D.P
    • About EDP
    • Issues and bugs
    • Models under research for EDP
    • EDP Development

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 1 result

  1. Alan ocs

    E6420 Help / NVIDIA NVS 4200M

    Guys, I would like a help for reinstall my Hackintosh, I had it working wihtout the NVIDIA NVS 4200M, but after a several attempts to solve the nvidia problem, now it wont boot anymore. I use to work with the UEFI Clover boot, I have now the lastest version, and the result is black screen after select the HDD. I would like your help for start from the scratch, I have the Sierra retail boot and the lastest clover. The BIOS version is the A23, i7-2640m, Intel HD 3000 and NVS 4200M as mentioned, Boot as UEFI, Sata as AHCI, Optmus enable (for work the Intel HD 3000), 120GB SSD drive, 8GB memory. I apreciate your help. Thanks
×