Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Optimus Enabled'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Team blogs
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, Projects and other Research & Development,
    • Hardware technical information
    • Projects
    • Other Research
    • Compatibility Query
  • Linux & ChromeOS
    • ChromeOS
  • E.D.P (Limited Read-Only access)
    • About EDP
    • Issues and bugs
    • Models under research for EDP
    • EDP Development

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 1 result

  1. Well I got my E6520 working on Yosemite 10.10 after spending some time this evening !! I think pretty much everything is working. I got it installed in a similar way as I had Maverick installed. I had Maverick (10.9) working on a partition. See my post: Dell E6520 with NVS 4200M on Mavericks . I created a partition (InstallYosemite) and loaded Yosemite using the following command: sudo /Applications/Install\ OS\ X\ Yosemite.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/InstallYosemite --applicationpath /Applications/Install\ OS\ X\ Yosemite.app --nointeraction Then, created /Extra in the InstallYosemite partition. I was able to boot after specifying -x option and installed Yosemite to the new partition. I believe I was using MBeast boot loader which was based on Chameleon v2.2 r2404. After OS was installed, I had problem booting from the partition. Tried MBeast, Clover, myHack, and other version of Chameleon. I ended using the latest Chameleon (Chameleon-2.3svn-r2510) and able to boot and upgrade extensions. You can skip extension upgrade steps and simply use the attached Extra. Don't forget to run KextWizard to update the /Extra and /S/L/E ! 12-12-2014: - Graphics (no lagging) - same DSDT - Sound - same AppleHDA - Battery - same ACPBatterManager - Touchpad - same VoodooPS2Controller - CPU stepping - same SSDT - Disk - TRIM Patch IOAHCIFamilty.kext 10.10.x - Network - AppleIntelE1000e v3.1.0 - FakeSMC v6.11.1328 - AppleACPIPlatform v10.9.5 Let's forget to credit where due: - OSX Crew - Disable NVS4200M and using H3000 (Optimus enabled) - E6520 on Mountain Lion by lgashu http://forum.osxlati...-mountain-lion/ - collection of 10.9 kext from iFail - ssdt generation - RevoGirl's blog - touchpad - RhabmanMerg - SDHC - heemsker - others that I missed Attachments: Extra-Yosemite-Install put this into / of the Yosemite installation partition Extra-E6520-Yosemite-<date> put this into / after installing Yosemite; if I update extensions, I will provide updates with a different date Extra-E6520-Yosemite-12-12-2014.zip Extra_Yosemite_Install.zip
×
×
  • Create New...