Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Slow boot'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • The Lobby
    • Feedback
    • The Archive
    • Others
  • OS X Installation Guides
    • Acer
    • Asus
    • Dell
    • Gigabyte
    • HP
    • Lenovo
    • Samsung
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS beta (before 1st official release)
  • Technical Information, R&D
    • Hardware technical information
    • R&D
    • Compatibility Query

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi All. I have a problem with my hackintosh. Everything was running smoothly but I just noticed that my battery charge status was differently with HWMonitor(real charge shows) and battery status on menu bar. See attached picture. Second one is my boot was slow even on SSD- Samsung 840 Evo. It took 32 seconds(trim enabled) and 28 seconds(trim disabled) to boot my hackintosh. I have reporting files attached. Any help will be greatly appreciated. My specs: Dell inspiron 5558 A14 Bios i5 5200u(broadwell) Nvidia 920m(disabled via dsdt) 12GB RAM 120GB Samsung 840 Evo SSD(main dri
×
×
  • Create New...