Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'es cpu'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Others
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, R&D
    • Hardware technical information
    • R&D
    • Compatibility Query

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi all, I have installed 2 hackintoshes, one is my latitude e6440: Intel 4702MQ Q87M 12G DDR3 (4+8) HD 4600(with 8690M, but not driven) 64G SSD Intel I217L VoodooHDA el capitan 10.11.5 the other is my home PC: maxsun H81XL Intel 4590 8G DDR3(4+4, notebook module with adapter to desktop motherboard, I have noticed that this class of adapter can only work on 2-slot boards, such as H61 and H81) 500G HDD Seagate GTX 760 RTL 8xxx(specific unclear, not work after many tries, I used a TP-link WN725N, which has an official .dmg driver package) ALC 662(not work after many tries
×
×
  • Create New...