Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'filevault2'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Team blogs
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, Projects and other Research & Development,
    • Hardware technical information
    • Projects
    • Other Research
    • Compatibility Query
  • Linux & ChromeOS
    • ChromeOS
  • E.D.P
    • About EDP
    • Issues and bugs
    • Models under research for EDP
    • EDP Development

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello, I have a working Mojave 10.14.4 install on a Dell Latitude e7480, having followed the guide here (https://osxlatitude.com/forums/topic/8506-dell-latitude-inspiron-precision-vostro-xps-clover-guide/?do=findComment&comment=87342) and using the bootpack from here (https://osxlatitude.com/forums/topic/11315-dell-lattitude-7480-mojave-install-need-help/?tab=comments#comment-88501 The remaining issue I'm running into is the FileVault2 encryption. I've installed the FileVault2 drivers in the Clover installer and made the preboot volume visible per (https://davejansen.com/turning-on-filevault-on-your-hackintosh/), but the system seems to hang trying to create the LoginWindow when booting from the FileVault2 preboot volume. Disk encryption was complete prior to the reboot. I have been searching for a while and didn't find a solution for this, so thought I'd ask.
×
×
  • Create New...