Jump to content
trigga_wano

Latitude E5450 Glitch

Recommended Posts

I've managed to install Mojave on my dell latitude e5450 thanks to the guide posted by Jake. Everything works great, even the trackpad gestures, maybe I'm nit picking but the 1 second glitch before the login screen bothers me little. is there anyway to fix it? 

I've searched the net and none of the fixes have worked for me. I've attached my efi folder.. any assistance would be appreciated.

 

System specs:

5th gen Core i3

8gb ram

256gb ssd 

HD5500

CLOVER.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

you can replace FakeSMC + ACPIBatteryManager with VirtualSMC+SMCBatteryManager

the glitch is gone, but you end up with a 2-3 second black screen before login

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry didn't look at your files until now.

you don't need the DSDT and SSDT-0 -> SSDT-8

The 2 glitch patches are not needed with Whatevergreen

With all that said, it still won't fix the issue. 

You could boot with verbose mode and you won't see the glitch...😉

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I will remove the above mentioned files.. 

lol I only use verbose mode for boot issues which I haven’t had since using the whatevergreen kext. Lol for now I guess I will endure the 1 second glitch 🤣

 

thanks once again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...