Jump to content
thangvu.97

Dell 7577 installer wont load

Recommended Posts

Hi sir... I'm Having Dell inspiron 15 7577.

i5-7500HQ, 256GB NVMe SSD, 16GB RAM, FHD Display, Nvidia GTX-1060, Thunderbolt 3...

I’m stucking with this. Can anyone help me please. 

1F59C078-6F70-440D-9769-CFC511116CD3.jpeg

7CDEC1AF-FD30-420B-8E48-AA9A8EB1B314.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check your BIOS, make sure you have set it to at minimum

UEFI

AHCI

Secure Boot Disabled

 

If you have Windows on it, verify if it has I2C touchpad.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Remove OsxAptioFix3Drv-64.efi from /EFI/Clover/drivers64UEFI

 

Install Clover with the following configuration:

Install for UEFI booting only

Install Clover in the ESP

Drivers64UEFI\DataHubDxe-64

Drivers64UEFI\FSInject-64

Drivers64UEFI\SMCHelper-64

Drivers64UEFI\ApfsDriverLoader-64

Drivers64UEFI\AptioMemoryFix-64

Drivers64UEFI\PartitionDxe-64

Add to Drivers64UEFI\HFSPlus.efi (Not included in Clover installer)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...