Jump to content
PayPal donations: [email protected] ×
sO_omuch

DW1560 Bluetooth not working on my Latitude 5400 even after few reboots

Recommended Posts

Hello!

 

I've successfully installed Catalina 10.15.4 on my Latitude 5400 with below specs

 

8th Generation Intel Core i7-8 665U Processor (4 Core,8MB Cac he,1.9GHz,15W, vPro-Capable)

Integrated Intel UHD 620 Graphics, Thunderbolt

32GB, 2x16GB, DDR4 Non-ECC

M.2 512GB PCIe NVMe Class 35 Solid State Drive

and replaced the AX200 Wireless card with DW1560 BCM94352Z

 

I've put all kexts to /L/E using Hackintool and kept a copy of FakeSMC.kext on /E/C/K/O

 

at first the Bluetooth is working but after reboot it stopped working (can't turn it on)

 

Thank you in advance for helping.

 

**update

Did a reinstallation using attached kexts and kept below kexts in /E/C/K/O. BT and WiFi works fine

 

AirportBrcmFixup.kext

BrcmFirmwareData.kext

BrcmBluetoothInjector.kext

BrcmPatchRAM3.kex

 

 

***I still need help in patching my DSDT, attached is the ACPI origin

 

ACPI origin.zip kexts.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Issues has been solved. Will try tonread more regarding DSDT patching. But my hackintosh is perfectly running at the moment.

Share this post


Link to post
Share on other sites

what patching do you need, the hot patched SSDT's in the bootpack are better in that you don't need to repatch your DSDT after each changes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...