Jump to content

Issue on E6410


katta
 Share

Recommended Posts

Hi all,

i installed OSX 10.8 to my Dell E6410 (using this guide https://osxlatitude.com/index.php?/topic/1695-e6410-mountain-lion-guide/) and it boot successfully but it takes something like 5-6 minutes before i can put my password to login (The grey wallpaper with the apple in the middle stay for 1 min. After that i have login screen but i can't use mouse or keyboard before 6 mins)

 

on the installer logs i found this warnings:

NSSoftLinking-The Librarian Framework's could not be loaded frm (null)

NSSoftLinking-The function `LBCurrentProcessHasUbiquityContainer` can't be found in the Librarian Framework

[NSImage CompositeToPoint:fromRect:operation:] is deprecated in MAC OS 10.8 and later. Please use [NSImage drawPoint:operation:fraction] instead

Keyboard Layouts: duplicated keyboard identifier -16899

Keyboard layout identifier -16899 has been replaced with -28673

Keyboard Layouts: duplicated keyboard identifier -16900

Keyboard layout identifier -16900 has been replaced with -28674

 

Hardware Spec:

GPU: NVIDIA Corporation GT218 [NVS 3100M]

Wifi: Broadcom Corporation BCM43224

Ethernet: Intel Corporation 82577LM

CPU: Intel i5 2.79 Ghz

Memory: 4Gb 1333 MHz

 

BIOS version A12

 

Anyone how i can fix it?

 

Thanks

Link to comment
Share on other sites

Finally i'm really closer to identify whats slow down my boot. :D

After disabling the following device from BIOS

MISC DEVICE:

Internal Modem

Modular Bay

Express Card

Camera

Microphone

eSata Port

HDD Free Fall Sensor

Media Card and 1394

 

WIRELESS:

wwan

wlan

bluetooth

 

the system boot in something like 2 mins.

 

This evening i will try to find out what is the device that slow down my boot between all above device.

I'll update this thread as soon as i find it.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...