Jump to content

HELP with dell studio 1945


sturza
 Share

Recommended Posts

  • Administrators

Hi, it would help to know the hardware specifications + BIOS settings of your system... dry.gif

 

Is that a laptop or a desktop? Then who knows how you installed ML (other than with multifail)? I mean what kexts did you install, what bootloader, etc ?

Link to comment
Share on other sites

Hi, it would help to know the hardware specifications + BIOS settings of your system... dry.gif

 

Is that a laptop or a desktop? Then who knows how you installed ML (other than with multifail)? I mean what kexts did you install, what bootloader, etc ?

 

this is my configurationpost-7492-014441600 1353938050_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Not the version (though it's always recommended to have the latest BIOS), the settings! You know, those config screens you get when you press F2 as you switch on the laptop...

 

the txt file contains all the settings and configuration in my computer. the bios is set to AHCI. not the instalation is the problem, but the bootloader after and the video card, sound and wifi...

SWEETBABYJESUS.txt

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

You should also find info about your laptop's hardware in the BIOS settings.

 

Your CPU is good. You'll have to confirm chipset (should be visible in the BIOS)

 

Your Graphics card appears supported:

http://www.osx86.net...for_10._...html

 

Your Sound card (IDT 92HD73C) should be Ok:

http://www.osx86.net...do=file&id=2223

http://www.osx86.net...do=file&id=2809

 

You'll need to replace your Intel wireless card as it will not be supported.

 

For the bootloader, try and re-install whatever you've used or Chameleon (if that is possible off a multifail installation).

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...