Jump to content

torakikiii

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About torakikiii

  • Rank
    Corporal

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Italy
  1. Thanks again Hervè. I had to translate from the ultra tech language you master, but I made it For the normal guys like me out there, I downloaded the AppleIntelSNBGraphicsFB.kext provided by Hervè, installed it (in my case with the other kexts in the Efi partition, clover), rebuilt permissions and kext cache and bingo it works. Cheers!
  2. Hi there, I'm quite happy with my system, I've been using it as my main computer for a while now. Since I tamed the beast with the help of some kind folks here I haven't had a single issue. Today I wanted to try and connect the computer to the tv via hdmi but all I got was a quick screen flickering on my dell and then nothing. I tried to read a (quite) few posts here but almost all of them refer to a different bootloader than I use (clover). I think I used Herve's pack and followed pafkata guide at the time. If anyone can give me an hint where to start looking into I'd appreciate, Thanks. edit: grammar!
  3. Just for the records... I bought a refurbished DW 1510 https://wikidevi.com/wiki/Dell_Wireless_1510_(DW1510) and it worked flawlessly out of the box with a steady 144mb connection, I'm more than happy.
  4. For anyone reading this in the future... Following Pafkata's guide I was able to install Sierra with Clover on my E6220 I5. Everything works but the trackpad preference pane, as explained in the guide. You have to use the one from El Capitan (save it before upgrading!) and it'll be fixed. I even managed to upgrade to 10.12.1 from within AppStore. I just had to repatch audio and rebuild permissions/cache. Upgrading also fixed the volume buttons, now they are working again. So far, so good!
  5. i confirm it works although i discovered there are 2 versions of this dongle...v1 and v2. Mine is v1, but the driver from the site refuses to install. Driver for the v2 did install, dongle works but I get a miserable 12mbps connection gotta check if it's something with my router or else. Better something than nothing tho.
  6. I believe I've followed your guide step by step but it's obvious that somehow something went banana. Anyway the system is rock solid and supported everything I threw at it. Nevermind, I'm supposed to reinstall everything again this weekend going for sierra and clover. Just a question: I got myself an TP-Link TL-WN725N nano wi-fi adapter as it's supported by OsX as stated on the product page. It needs a driver tho, and it came with a cd. Can I safely assume I can install the driver in the cd or isn't it so straightforward? Thanks for the info.
  7. I got it... what you say it's true but what I didn't know (and I wonder if it's correct) my system use the plist inside the Extra folder of the hidden Efi partition! I was trying for long time to modify the Plist inside Extra folder on the mac hd... obviously nothing was changing I used an Efi mounter, mounted the hidden Efi partition and changed the o.c.B.plist (and added the missing theme folder) and voila'... boot graphics on load.
  8. I'm pretty sure yes. It's not a big deal, it's gonna stay like that.
  9. no changes! Always the textual boot. If I don't press return it doesn't even start booting, it waits forever. Question... isn't it like the config gets loaded from somewhere else than /Extra?
  10. no, everything is there I'm editing the plist on /Extra
  11. Just a small detail. I've been trying to have my computer to show the default theme for the loader, the gui, without any success. I also edited the chameleon.plist and tried adding: <key>GUI</key><string>Yes</string> <key>"Instant Menu"</key> <string>Yes</string> Nothing changed, I always get the textual boot loader. I then had a peek inside the default theme folder and found the theme plist. I tried to change this: <key>Enabled</key> <string>yes</string> <key>screen_width</key> <string>1366</string> <key>screen_height</key> <string>768</string> I changed the Enabled key to yes and matched my screen size. Still nothing :') What am I missing?
  12. torakikiii

    Thanks!

    I wish to thank all the crew for the amazing site and especially Herve' that helped me with patience fixing some issues while installing El capitan on the machine where I'm typing right now!
  13. so for the records or any people that will try to follow this post. I started from scratch following Hervè's guide. I downloaded his #4 pack, enoch 2839, created the usb stick (when installing Enoch just use the defaults, don't go the customize way) and it booted straight to the installer. two things though... - don't forget to type -v -f before launching the installer - Hervé... I might be wrong but I had to edit your Kernel.plist since it's empty I added: <key>KernelBooter_kexts</key> <string>Yes</string> In fact in your guide, last step, you refer to the kernel.plist suggesting to put No where there's a Yes. Can you confirm this? Thanks.
  14. I probably messed up while switching Kexts during my install tribulations. So I believe I've only the usb to fix (that should give me mouse/usb ports and webcam too) and I'm quite happy already but... what do you suggest? - try to do an upgrade to Sierra? will it works directly like on a Mac? - do a clean install with sierra and use clover with your pack for El Capitan? Thanks for your precious time, you've been very helpful.
  15. is it a joke? two days into hackintosh and I've already created countless bootsticks and exchanged tons of kexts Not a pro but getting closer at light speed Jokes a part, if I want to change the bootloader do I have to reinstall all the box? I'm in the process of finalizing the kexts for El Cap... I might go and try with sierra directly then and switch to Clover! Happy hackintoshing! Ps Thanks Hervè for the wonderful support
×
×
  • Create New...