Jump to content

osxlat

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About osxlat

  • Rank
    Private

Recent Profile Visitors

92 profile views
  1. I found this interesting post which suggests its cpu DSDT related: //tonycrap link removed upon request from respected community member: future readers might search "[solved] Dell Inspiron 3250 CPU Swap, Kext Stall, Unsupported CPU Error", but be aware that site is taboo I'll work on implementing their solution and post update. --- and update... removing dsdt files didn't do anything for me, but I'm also a newb, so perhaps I don't know how to actually remove them properly.
  2. Sadly this did not solve the issue. It did make those sound errors go away. I still am stuck on: kextd stall[0], (240s) 'iGPU' Also tried creating a Mojave installer and same thing.
  3. Everything is set up for UEFI, but per your question I double checked my bios and noted it was set to support legacy booting, so that's been disabled. Here is current stuck position: If you'd like I can review all BIOS settings and rewrite the installation media before requesting further assistance. Thank you for your help.
  4. Hey guys, So yesterday I followed Jake Lo's guide for High Sierra: https://osxlatitude.com/forums/topic/8506-dell-latitude-inspiron-precision-vostro-xps-clover-guide/?tab=comments#comment-74275 HW: * i7-4610m Haswell * incl. dual graphics intel hd4600* and variation of radeon hd 8600m line on 1366x768<-- would like to disable radeon, only use intel Progress: * reset bios, set ahci, EFI (booting EFI)* * pulled ram stick slot B * inserted usb via lone left usb port * created HS clover boot installer EFI (notable deviation from guide: install option clover preference pane is greyed out) * booted verbose --> won't boot to installer --> black wall of white text Now, I suspect that I may have done something wrong prepping the USB, so here is a quick recap on following that guide: * erased USB w/ Disk Utility and set to GUID mode * created High Sierra installer via Mojave installation command line * downloaded generic EFI folder, High Sierra Bootpack folder, HFS+ ktext * merged HS bootpack folder with generic EFI folder and added HFS+ ktext * installed up to date Clover * mounted EFI partition via Clover Configurator * merged generic EFI folder with EFI bootsector folder So I'm stuck at the black screen with white wall of text: https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vSglDOFypRcs5Dj_tZZR3tet5qWoi-57N6TrxkDuiIJC_-WOw-XB3yKNlgFZh7uJOT2mX3bQBVtdtwg/pub Any ideas? You guys rock. Thank you so much for all that you've done.
  5. Hey RamiTrainFan and Jake Lo! To Rami: Did you find success following Jake Lo's suggestion of using Herve's tutorial? To Jake Lo: I also have a dual graphics card E6440 and meticulously used your general stickied High Sierra tutorial and failed to boot into installer and I am wondering why you didn't suggest using that tutorial instead. Do you think following Herve's tutorial will produce better results for me? Thank you! (Hope ya'll don't mind me tacking onto this topic instead of making a new one as this is directly related.)
×
×
  • Create New...