Jump to content

Kostua

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kostua

  • Rank
    Private
  1. Hervé, thanks a lot! I updated BIOS to A20 and make changes in ACPI config in Clover and it's work like a charm. But one little thing a little annoying me- all time blinking wifi indicator. I'm figured out what is Bluetooth related "bug". I patched Info.plist file in FakeSMC with code for Mojave: <key>DW380 Bluetooth module: PID 0x413c/16700, VID 0x8197/33175</key> <dict> <key>CFBundleIdentifier</key> <string>com.apple.iokit.BroadcomBluetoothHostControllerUSBTransport</string> <key>IOClass</key> <string>BroadcomBluetoothHostControllerUSBTransport</string> <key>IOProviderClass</key> <string>IOUSBHostDevice</string> <key>LMPLoggingEnabled</key> <true/> <key>idProduct</key> <integer>33175</integer> <key>idVendor</key> <integer>16700</integer> </dict> and added BrcmBluetoothInjector.kext, BrcmFirmwareRepo.kext, BrcmPatchRAM3.kext. All works good except all time blinking WiFi indicator. Maybe you know what it is?
  2. Yes, Hervé I'll followed you guide and generate own SSDT file. I have added kext for Bluetooth module DELL DW380 to the /EFI/CLOVER/kexts/Other/ BRCM_RAM3.zip And 10.13.6_IO80211Family.kext.zip to the /L/E for Atheros AR5B93 WiFi module. But I try and remove all kexts rebuild cache but result is the same. I'll upgrade bios to A19 and write a result soon. Thanks!
  3. Hi! Clean installs Catalina. At a boot time brightness of a screen are changes from normal to a minimum. Then the screen is completely off and laptop is going to sleep state (power button is slowly blinking) if press power button laptop is powered off. If a laptop connected to the docking station boot process is going as normal and no problem occurred. Debug log attached. debug_7539.zip
  4. After install security update on Sierra get KP on boot time. Is there a way to fix it? From this update I found out the reason but how disable shiki kext at boot time? Edit #3: 21 Jan 2018 Latest Security Update may cause KP on reboot if an older Shiki kext (like v1.8.9) is installed. Make sure to update the kext to latest version.https://github.com/v.../Shiki/releases
  5. Dell Latitude E6230 Core i5-3320M/Intel HD 4000 connected docking station all work fine but headphone jack working only on the laptop. Headphone and microphone jacks didn't work on docking station.
  6. Installed Sierra on Latitude E6230, BIOS A11, Core i5-3320M 2.6GHz, 4Go DDR3-1600, Intel HD 4000, 1366x768 by the following this guide. All work except hdmi out. I connect external monitor ASUS VW246H 1920 x 1080 it recognized in a system but on screen only "no signal". But if I checked "mirroring" in display setting and change refresh rate to 50 Hz - the image appears. But after reboot still "no signal" situation. Ok, I try to connect LG TV image appear at boot time and works fine but after reboot "no signal". Maybe it's а hardware related problem, but same setup and ubuntu work fine. Any idea?
×
×
  • Create New...