Jump to content

liemhatang

Members
  • Content Count

    105
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by liemhatang

  1. reset NVRam after change. Update: i know why Fan Control app disables it.
  2. It work only 10 seconds after booting and don't work later? i don't know why?
  3. My EFI Thanks U support. EFI.zip
  4. EFI work good on beta 4, but beta 5 don't work FN key brightness?
  5. Thanks Jake, i install public beta 4 work great but i can't sleep with EFI of U. U can help?
  6. I don’t see reset SMC on boot? How enable it? thanks U
  7. Delete AirPortBrcm4360_Injector.kext in plugin? i have OS Catalina on same disk
  8. Any all solutions for it? Beta 2 it work but beta 3 don't work?
  9. i try all layouts with SMBIOS Macmini 6,1 and MBP9,2 but don't work, blackcreens all
  10. I don't understand what you mean means I have to replace layouts from 00 to 09 with the patch below I'm not very good at this patch because my English is very bad
  11. Thanks for replay, but black creen if user ig-platform-id laptop. i try change ig-platform-id to 0a006601 but not boot. idon't know why? my Clover.
  12. i try no add inject intel and ig-layout-id with config-1 but not work, reboot now when choise boot i try config-2, boot slow but successful, as the picture attached config-1.zip config-2.zip
  13. Thanks for help, but it stop here
  14. AIO form China, idon’t no model, just dhp, main, itx_HM77
  15. not VGA, it use LVDS. My computer AIO, main ITX_HM77, i choise everything ig-platform-id but not word My config. You can't help me, sorry my english to bad, i'm form VietNam config.plist.zip
  16. Hi all, My system. main: Thin ITX Hm77 CPU: 3220M VGA: hd4000 1920x1080 Audio: Alc662 i try any config with ig-platform-id, but not boot to OS just add intelGFX: 0x12345678 to boot completed but not full VGA intel
  17. Nothing change, just logo Apple. i'm waiting 15' but not thing.
  18. I pressed f3 and displayed as shown, but I could not boot into any partition. Do you have a solution to this problem?
  19. Thanks Jake, I followed your instructions, I used a different OS and installed the Driver, but things didn't change. I still do not see the partition at boot anywhere.
  20. I searched on google but still don't understand what it is? Can you specify a little more?
×
×
  • Create New...