Jump to content

OSXnoob

Members
  • Content Count

    113
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About OSXnoob

  • Rank
    Staff Sergeant

Recent Profile Visitors

1317 profile views
  1. I try Clover config Ownership, but did not bring any improvement. Waking up from idle mode via Bluetooth still does not work. Is there any changes in the USB port since Mojave?
  2. After entering in the terminal, the sleep mode works again. Many Thanks!! But I can no longer wake up the Nuc via Bluetooth. I use the apple mouse, keyboard, trackpad. Everything is activated in the Bluetooth settings. For Bluetooth, I use the following kext. BrcmFirmwareData.kext BrcmPatchRAM2.kext
  3. Currently in use: standby 1 Sleep On Power Button 1 womp 0 autorestart 0 hibernatefile /var/vm/sleepimage powernap 0 gpuswitch 2 networkoversleep 0 disksleep 10 standbydelayhigh 86400 sleep 60 (sleep prevented by storeassetd, AddressBookSourceSync, coreaudiod) autopoweroffdelay 28800 hibernatemode 0 autopoweroff 1 ttyskeepawake 1 displaysleep 60 tcpkeepalive 1 Standby Battery Threshold 50 standbydelaylow 0 I have not tried that yet. Which one could I take?
  4. ChipsatzIntel QM87 CPUIntel Core i5-4250U, 2x 1.30GHz, 3MB Cache, 15W TDP RAM2x DDR3L SO-DIMM, dual PC3L-12800S/DDR3L-1600, max. 16GB (UDIMM) HDD 1x SATA 6Gb/s, 1x mSATA 6Gb/s (shared) Intel HD Graphics 5000 (IGP), Mini HDMI 1.4, Mini DisplayPort 1.2 1x PCIe Mini Card (shared, full-size), 1x PCIe Mini Card (half-size) 4x USB-A 3.0, 1x Gb LAN (Intel PRO/1000), 1x Klinke Wireless BCM4352 Audio7.1 (Intel HD Audio)
  5. When the Intel Nuc goes into the ruhemdosu he switches off. At high sierra, the sleep mode worked. Can someone help me with the problem? I have no idea what I can do. Is there maybe new Clover patch? Archiv.zip
  6. I use Macbook Air 6,2 intel i5 4250u. My Dell have an i5 4310u. I think this SMBios is correct Here my Config Setting on a picture and my ssdt.aml. Perhaps something is wrong. SSDT.aml.zip
  7. Hello, I used this Bootpack https://osxlatitude.com/index.php?/topic/10372-success-e7440-10133-update-issues/&do=findComment&comment=77164 I have generated my own ssdt and copy it in patched folder. In the log of the intel power gadget the cpu only switch in three steps 800/2000/2500mhz. Is it normal? No Steps between 800 and 2000 mhz?
  8. thx.. the boot process is ok now great. I do not understand the second link. I try the kext from there. IOEMIFamily.kext but nothing happen. Missing a dsdt Patch? i dont can patch it myself
  9. I install 10.13.3 with this bootpacks and instructions https://osxlatitude.com/index.php?/topic/8506-dell-latitude-inspiron-precision-vostro-xps-clover-guide/ Everything is fine but the boot time is long. Then i boot with -v an see many ACPI Errors and dont know why. Is it possible to change Brightness with fn + arrow up and down? With the original dell buttons
  10. The graphic problem is solved I forget the AppleIntelFramebufferAzul kext patch in Clover. Sound works too. I have tried it all the time with the clover bootpack. There is the AppleHDA # 4 patch disabled. After activating it, sound works with the AppleHDA_ALC292.kext.. Great
  11. audio works with voodoohda But I still have problems with the Graphic when i use Firefox,Chrome,Google maps etc... Sometime i boot in Blackscreen and must restart with the Power Button. Sleep mode does not work when i close the display the laptop stay on.
  12. The Debug file is 4,7mb how can i upload it?
  13. When I use google maps with safari I also have graphic problems But why does audio not work? Both kexte are in S/L/E AppleHDA_ALC292.kext CodecCommander.kext
  14. I have only the intel HD4600 no dual graphics model. I try it with lilu, intelgraphicsfixup and shiki but it is the same. It`s crazy.. When i use safari all is ok, but if i use firefox i have graphics error
  15. I have updated my laptop on high sierra. Since i have some problems. If i use Safari all is ok. But if i use firefox the display goes off an on and I have graphics errors. The sleep mode does not work anymore. Only the display is off and i must reboot the laptop. Audio does not work. Both kexte are in L/E AppleHDA_ALC292.kext CodecCommander.kext can someone help me? Archiv.zip
×
×
  • Create New...