Jump to content

OSXnoob

Members
  • Content Count

    113
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by OSXnoob

  1. I try Clover config Ownership, but did not bring any improvement. Waking up from idle mode via Bluetooth still does not work. Is there any changes in the USB port since Mojave?
  2. After entering in the terminal, the sleep mode works again. Many Thanks!! But I can no longer wake up the Nuc via Bluetooth. I use the apple mouse, keyboard, trackpad. Everything is activated in the Bluetooth settings. For Bluetooth, I use the following kext. BrcmFirmwareData.kext BrcmPatchRAM2.kext
  3. Currently in use: standby 1 Sleep On Power Button 1 womp 0 autorestart 0 hibernatefile /var/vm/sleepimage powernap 0 gpuswitch 2 networkoversleep 0 disksleep 10 standbydelayhigh 86400 sleep 60 (sleep prevented by storeassetd, AddressBookSourceSync, coreaudiod) autopoweroffdelay 28800 hibernatemode 0 autopoweroff 1 ttyskeepawake 1 displaysleep 60 tcpkeepalive 1 Standby Battery Threshold 50 standbydelaylow 0 I have not tried that yet. Which one could I take?
  4. ChipsatzIntel QM87 CPUIntel Core i5-4250U, 2x 1.30GHz, 3MB Cache, 15W TDP RAM2x DDR3L SO-DIMM, dual PC3L-12800S/DDR3L-1600, max. 16GB (UDIMM) HDD 1x SATA 6Gb/s, 1x mSATA 6Gb/s (shared) Intel HD Graphics 5000 (IGP), Mini HDMI 1.4, Mini DisplayPort 1.2 1x PCIe Mini Card (shared, full-size), 1x PCIe Mini Card (half-size) 4x USB-A 3.0, 1x Gb LAN (Intel PRO/1000), 1x Klinke Wireless BCM4352 Audio7.1 (Intel HD Audio)
  5. When the Intel Nuc goes into the ruhemdosu he switches off. At high sierra, the sleep mode worked. Can someone help me with the problem? I have no idea what I can do. Is there maybe new Clover patch? Archiv.zip
  6. I use Macbook Air 6,2 intel i5 4250u. My Dell have an i5 4310u. I think this SMBios is correct Here my Config Setting on a picture and my ssdt.aml. Perhaps something is wrong. SSDT.aml.zip
  7. Hello, I used this Bootpack https://osxlatitude.com/index.php?/topic/10372-success-e7440-10133-update-issues/&do=findComment&comment=77164 I have generated my own ssdt and copy it in patched folder. In the log of the intel power gadget the cpu only switch in three steps 800/2000/2500mhz. Is it normal? No Steps between 800 and 2000 mhz?
  8. thx.. the boot process is ok now great. I do not understand the second link. I try the kext from there. IOEMIFamily.kext but nothing happen. Missing a dsdt Patch? i dont can patch it myself
  9. I install 10.13.3 with this bootpacks and instructions https://osxlatitude.com/index.php?/topic/8506-dell-latitude-inspiron-precision-vostro-xps-clover-guide/ Everything is fine but the boot time is long. Then i boot with -v an see many ACPI Errors and dont know why. Is it possible to change Brightness with fn + arrow up and down? With the original dell buttons
  10. The graphic problem is solved I forget the AppleIntelFramebufferAzul kext patch in Clover. Sound works too. I have tried it all the time with the clover bootpack. There is the AppleHDA # 4 patch disabled. After activating it, sound works with the AppleHDA_ALC292.kext.. Great
  11. audio works with voodoohda But I still have problems with the Graphic when i use Firefox,Chrome,Google maps etc... Sometime i boot in Blackscreen and must restart with the Power Button. Sleep mode does not work when i close the display the laptop stay on.
  12. The Debug file is 4,7mb how can i upload it?
  13. When I use google maps with safari I also have graphic problems But why does audio not work? Both kexte are in S/L/E AppleHDA_ALC292.kext CodecCommander.kext
  14. I have only the intel HD4600 no dual graphics model. I try it with lilu, intelgraphicsfixup and shiki but it is the same. It`s crazy.. When i use safari all is ok, but if i use firefox i have graphics error
  15. I have updated my laptop on high sierra. Since i have some problems. If i use Safari all is ok. But if i use firefox the display goes off an on and I have graphics errors. The sleep mode does not work anymore. Only the display is off and i must reboot the laptop. Audio does not work. Both kexte are in L/E AppleHDA_ALC292.kext CodecCommander.kext can someone help me? Archiv.zip
  16. I have update to the last OS Version.. Some things do not work anymore.... These things no longer work -Connect the Laptop via HDMI with TV -HDMI Sound -Sound only with VoodooHDA The most important is connecting to the TV via HDMI `can someone help me? CLOVER.rar
  17. ohh ok.. i think is too much for me I habe download the kext here https://osxlatitude.com/index.php?/topic/8006-sierra-wireless-qmi-modules-mcem73xx8805-dell-dw557058085809/ how can i controll if i have the right kext for my osx version 10.12.2?
  18. I have installed a kext in SLE under system info is the name of the wwan card.. But by network is nothing.. Here are some pictures.. The picture with the kext... this I have copy in SLE
  19. I have installed OSX with the Guide of Jake Lo 7450... How can i enable the DW5809e WWAN Modul so i can used my sim Card?
  20. Thx I change the voodoops2 kext and it works.. But another problem... when i wake up from sleep the laptop make an auto restart and kill osx...
  21. After update to 10.11.4 i have a problem to boot my Laptop... I have osx installed in a cd caddy on a ssd I need help
  22. hmm sry but i don't know if it is correct now.. Sleep is not ok... when he want to go to sleep he automatic wake up.. Here is my complete efi folder.. sry but can see you again
  23. ok thx... i removed NullCPUPowerManagement.kext and speedstep work great.. i used the dsdt from the extra.zip so i don't need an extra patch or? and put the USB_Injector.kext in efi 10.11
  24. HI... I try the DSDT on post 9... and my d830 boot... this is my second try with this Laptop... months ago I have try it with the boot pack from here but is doesn't work.. but now no problem to boot... thank you for the dsdt Audio works with VoddooHDA.. I used Clover.. But Sleep doesn't work The graphic card show as nvidia 135m but i have the 140m on HWmonitor speedstep doesn't work i don't have extra kext for USB but my USB work... why are here so many usb inject kext ? Can somebody look in my folder... if i used the correct kext and settings? and can help me... Perhaps patch the dsdt with an 140m patch?
  25. I have update my last Hacki to El Capitan.. It is a desktop Hacki with ASRock B85m ITX, i3 4330 (HD4600) USB3.0, Audio via Clover Patch (audio_cloverALC-110_v1.0j.command), Lan etc works... But When i go to Slepp the Screen is Black and the PC stay on... only an hardreset help.. and i must new boot... And HDMI Audio don't work.. my DSDT? It is an clean DSDT from my Board..
×
×
  • Create New...