Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Graphics Adapter'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Team blogs
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, Projects and other Research & Development,
    • Hardware technical information
    • Projects
    • Other Research
    • Compatibility Query
  • Linux & ChromeOS
    • ChromeOS
  • E.D.P
    • About EDP
    • Issues and bugs
    • Models under research for EDP
    • EDP Development

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 1 result

  1. My situation is really strange. I installed Windows 8.1 and Mavericks in one hard disk drive with three partitions, one for each operating system and one just for storage purpose. Since my wireless network card (BCM943142HM) is not usable in OS X, I bought a USB Wifi Adapter (TP-LINK TL-WN725N) so that I could access internet. But when I use a lot of internet bandwidth (downloading torrents) the computer freezes completely. So I decided to work heavy internet use in Windows and just specific tasks on OS X. I’ve been using my computer in this way for almost 8 months without any additional issues. But recently I found somewhere that in order to stop the random freezes caused by the high internet’s bandwidth use, I had to disable Spotlight. So I did it, but the freezes continued. However I noticed that I could use the computer for a longer period of time before it froze again. So here is the problem. Yesterday, after some of this freezes I restarted the computer and now it beeps 8 times while booting indicating a display problem according to Dell, and the display shows up like this while booting and in Windows: But inside OS X the screen turns off. When I perform the display test according to Dell (holding down the D key and then pressing the Power button to turn on the computer) it shows solid colours indicating that the display panel is working correctly. Right now I’m using an external monitor connected to the HDMI port which is working correctly in both operating systems. Inside OS X it’s like there is no display panel connected to the graphics adapter, and in Windows it detects the display panel as a generic monitor. I’m really concerned about this. I know this is not a common problem, so I would appreciate any help!
×
×
  • Create New...