Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Issues'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • The Lobby
    • Feedback
    • The Archive
    • Others
  • OS X Installation Guides
    • Acer
    • Asus
    • Dell
    • Gigabyte
    • HP
    • Lenovo
    • Samsung
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS beta (before 1st official release)
  • Technical Information, R&D
    • Hardware technical information
    • R&D
    • Compatibility Query

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello all, I'm really hoping you can help me solve this mystery. So I have a Dell Latitude E5450 running 10.11.6. and I'm running into 2 problems - The VGA output doesn't work at all. If you connect a VGA device the mac display blinks telling you it sees a device but then nothing appears in the display preferences - More importantly, the HDMI while it works great when hooked up to displays it does't work when connected to a black magic intensity pro 4k in a 2nd machine via HDMI. Its really odd because on the same system that I have dual booting win 10 the intensity pro does see an
  2. I installed the El Capitan on a Dell N5010 with Clover. The problem is that I have a low resolution (also runs very laggy) and the video memory shows only 3mb. Some says that with Clover bootloader you can achieve QE/CI on the Mobility Radeon by setting "LoadVBios=Yes" but seems that didn't do trick. Is there anyway to fix this problem ? Card Name : ATI Mobility Radeon HD 5650 (1 GB RAM)
×
×
  • Create New...