Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'alienware'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Team blogs
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, Projects and other Research & Development,
    • Hardware technical information
    • Projects
    • Other Research
    • Compatibility Query
  • Linux & ChromeOS
    • ChromeOS
  • E.D.P (Limited Read-Only access)
    • About EDP
    • Issues and bugs
    • Models under research for EDP
    • EDP Development

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello I have been trying to get OSX installed on my Alienware 15R4 for quite some time. It is successfully installed and i'm actually posting this very post using the same. There are a couple of problems though. This install has issues such as the nvme kernel panic issue. I have tried following multiple posts but it doesn't help. I have tried multiple ssd patches none of them work. Present config that i have is mentioned below: Alienware 15r4 i7 8750H , 32gb RAM, GTX1070OC, gsync display 120hz, 2ssd's(Hynix301 and samsung 981), 1TB SATA(only used for data). OSX is installed on Hynix partition and Windows is installed on samsung. Error that i whilst i try to copy files from samsung ssd to hynix ssd is mentioned below: >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Start of MEssage<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< *** Panic Report *** panic(cpu 2 caller 0xffffff7f97390e2b): nvme: " NVMe: Command timed-out and request found in the completion queue\n"@/BuildRoot/Library/Caches/com.apple.xbs/Sources/IONVMeFamily/IONVMeFamily-356.71.1/IONVMeController.cpp:5184 Backtrace (CPU 2), Frame : Return Address 0xffffffa3d2f7bb60 : 0xffffff8014a6d1c6 0xffffffa3d2f7bbb0 : 0xffffff8014b95a74 0xffffffa3d2f7bbf0 : 0xffffff8014b87d44 0xffffffa3d2f7bc60 : 0xffffff8014a1f1e0 0xffffffa3d2f7bc80 : 0xffffff8014a6cc3c 0xffffffa3d2f7bdb0 : 0xffffff8014a6c9fc 0xffffffa3d2f7be10 : 0xffffff7f97390e2b  0xffffffa3d2f7be30 : 0xffffff801509eb7c 0xffffffa3d2f7bea0 : 0xffffff801509eaa6 0xffffffa3d2f7bed0 : 0xffffff8014aa6624 0xffffffa3d2f7bf40 : 0xffffff8014aa6185 0xffffffa3d2f7bfa0 : 0xffffff8014a1e557 Kernel Extensions in backtrace: com.apple.iokit.IONVMeFamily(2.1)[1170C79B-9E09-3CD3-970B-C419EBF9037F]@0xffffff7f9737c000->0xffffff7f973bbfff dependency: com.apple.driver.AppleMobileFileIntegrity(1.0.5)[9AC0F895-00AA-35E6-A561-4FF35C9281B8]@0xffffff7f95d37000 dependency: com.apple.iokit.IOPCIFamily(2.9)[70EA0775-DFBE-3132-9001-F5A9C20D0CF3]@0xffffff7f95294000 dependency: com.apple.driver.AppleEFINVRAM(2.1)[F35A52E2-CF80-3BA9-92B5-25EFE216094F]@0xffffff7f97371000 dependency: com.apple.iokit.IOStorageFamily(2.1)[F27A8A2A-6662-3608-83BD-415037509E01]@0xffffff7f960de000 dependency: com.apple.iokit.IOReportFamily(31)[D2F2FBDF-4EE4-38BA-99F5-B699F886F413]@0xffffff7f97330000 BSD process name corresponding to current thread: kernel_task Boot args: -lilubeta kext-dev-mode=1 -wegbeta -alcbeta  Mac OS version: 17G6030 Kernel version: Darwin Kernel Version 17.7.0: Wed Feb 27 00:43:23 PST 2019; root:xnu-4570.71.35~1/RELEASE_X86_64 Kernel UUID: E385ABD9-67BA-3CA7-9436-8F52D9C5634C Kernel slide: 0x0000000014800000 Kernel text base: 0xffffff8014a00000 __HIB text base: 0xffffff8014900000 System model name: MacBookPro14,3 (Mac-551B86E5744E2388) System uptime in nanoseconds: 96990501825 last loaded kext at 10228475039: com.nvidia.CUDA 1.1.0 (addr 0xffffff7f95f18000, size 12288) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<EOM>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>. This is one of the problems, secondly i do not have my headphone jack working at all only speakers work. I'm also attaching my debug files if someone can please take a look and guide me as to what is needed. Thanks much!! debug_28235.zip
×
×
  • Create New...